Pirkėjų širdis internetinės parduotuvės pavergia dėl gerokai daugiau nei vienos priežasties – jos atidarytos ir dieną, ir naktį, iki jų „nukeliauti“ galima vos per porą minutėlių, spustelėjus tik kelis mygtukus. Čia pat ir kitų pirkėjų rekomendacijos, leidžiančios geriau įvertinti prekės kokybę ir visame pasaulyje vis labiau lemiančios pirkėjo apsisprendimą pirkti ar nepirkti prekę. O asortimentas, siūlomas visų interneto parduotuvių, nesulyginamas su jokia fizine parduotuve net iš pačio gražiausio sapno. Taigi, kaip pasinaudoti visais šiais prekybos internete teikiamais privalumais, gauti daugiau naudos ir patirti daugiau džiaugsmo?

1. Išlaukite. Įsidėję prekę į krepšelį, nepulkite iškart apmokėti ir luktelkite porą dienų. Prekių pasirinkimas, apsiperkant internetu, dažnai yra impulsyvus – trumpa pertraukėlė prieš apmokant pirkinių krepšelį pagelbės racionaliau įvertinti, ar geidžiama prekė išties tokia reikalinga. Be to, gal pardavėjas, tikėdamasis paskatinti krepšelyje esančią prekę įsigyti, nuspręs pasiūlyti Jums nuolaidą?

2. Lyginkite. Tikrai ilgai neužtruksite, jei vienu prisėdimu palyginsite norimos prekės kainą keliose elektroninėse parduotuvėse. Įvedę Google paieškoje prekės pavadinimą ar modelį gausite apsčiai informacijos ne tik apie pasirinktos prekės kainas, bet ir pristatymo sąlygas, terminus bei kitą gaunamą naudą. Tereikės išsirinkti sau tinkamiausią prekės ir jos pristatymo pasiūlymą.

3. Naudokitės paštomatais. Paštomatai, visai kaip ir elektroninės parduotuvės, ne tik pagreitina apsipirkimą, bet ir paverčia jį patogiu bei maloniu. Jie veikia visą parą, tad savo prekes atsiimti galima kada tik šauna į galvą. Čia niekas neprašys jokių dokumentų ir tikrai nereikės gaišti laiko stovint eilėse. Kai kurios elektroninės parduotuvės jau suteikia galimybę netikusias prekes grąžinti per paštomatus, o tai ne tik paprasta bei patogu, bet ir sutaupo daug laiko. Taip pat daugėja ir tokių el. parduotuvių, iš kurių prekės, įsigytos iki vidurdienio, Vilniaus gyventojams į „Omniva“ paštomatus gali būti pristatomos dar tą pačią dieną. Be to, šiuo metu puslapyje www.pastomatas.lt galite pasiūlyti naujo paštomato vietą – arčiau darbo, namų ar sporto klubo – bet kur, kur Jums patogu. Iki metų pabaigos, atsižvelgdama į pirkėjų išreikštą nuomonę, „Omniva“ pastatys net 150 naujų paštomatų visoje Lietuvoje, taip padvigubindama paštomatų skaičių ir priartindama apsipirkimo internetu džiaugsmą.

Užsakymo nr.: PT_82134663