„Atverdami „MOKI-VEŽI“ duris Mažeikiuose siekėme, kad šis įspūdingų gabaritų sodo, apdailos, statybinių medžiagų ir plataus profilio buities reikmenų prekybos centras taptų didžiausia prekyviete Mažeikių rajone bei pagrindine vieta, kur bene kiekvienas gyventojas rastų jam reikalingų prekių. Tikime, kad „MOKI-VEŽI“ plėtra Vakarų regione bei esamų parduotuvių renovacijos kituose miestuose, padidins konkurenciją, o tai darys teigiamą spaudimą „pasidaryk-pats“ tinklų asortimento prekių kainų lygiui ypač šiame regione.“, - sakė UAB „MAKVEŽA“, valdančio prekybos tinklus „MOKI-VEŽI“, marketingo vadovė Eglė Berteškaitė-Gružauskienė.

Naujasis prekybos centras, duris atvėręs Skuodo g. 41, Mažeikiai, savo architektūra, šviesiu – gaudančiu aplinkos atspindžius fasadu bei išplanavimu, išsiskiria jau pasiteisinusiu moderniu „MOKI-VEŽI“ parduotuvių formatu bei specializuotu asortimentu, ypatingai orientuotu išpildyti kompleksinius pirkėjo poreikius. Tai jau devintoji atnaujinto formato parduotuvė Lietuvoje. Į naują prekybos centrą bei jo atidarymą investuota beveik 7 mln. Eurų.

MOKI-VEŽI parduotuvė Mažeikiuose

Parduotuvė skirta visiems - tiek profesionalams, tiek meistrams mėgėjams, sodininkams, daržininkams, naujakuriams ar remontuojantiems savo namus. Jos asortimento pagrindą sudaro keturios aiškiai atskirtos zonos - sodo bei laisvalaikio prekių, remonto, apdailos elementų bei statybinių prekių zonos. Parduotuvėje veiks dažų skyrius, kuriame bus galima ne tik išsirinkti, bet personalo pagalba iškart sumaišyti dažus į norimą atspalvį bei pjaustykla, kurioje bet kurias norimas prekes bus galima supjaustyti iki norimo dydžio.

MOKI-VEŽI parduotuvė Mažeikiuose

Įrengiant įspūdingo dydžio, net 3 tūkst. kv. metrų, sodo prekių oranžeriją su atskira prekyviete lauke, pritaikytos naujausios ventiliacijos, apšvietimo ir kuo natūralesnės aplinkos augalams sukūrimo technologijos. Čia galima rasti bene didžiausią prekybos tinkle „MOKI-VEŽI“ skirtingų prekių pavadinimų kambarinių ir lauko augalų, sodinukų, sėklų, dekoratyvinių augalų, o taip pat sodo, daržo technikos, laistymo įrangos, laisvalaikio prekių ir kitų aplinkos priežiūrai reikalingų prekių asortimentą.

Statybos prekių zona įrengta atsižvelgiant į modernėjančius pirkėjų poreikius, kartu su įprasta prekybos vieta parduotuvėje, įrengta ir speciali įvažiuojamoji zona, kur stambiagabaritės prekės, pirkėjui pageidaujant, pakraunamos tiesiai į jo automobilį.

Įrengiant naująją parduotuvę investuota ir į Mažeikių miesto infrastruktūrą – tvarkoma Skuodo, Montuotojų ir Naujosios g. sankryža, sutvarkyta Ukrinų gatvė ir įrengtas jos susisiekimas su pagrindine Skuodo gatve. Toks pokytis turėtų ženkliai palengvinti susisiekimą ir su kaiminystėje įsikūrusia Kalnėnų gyvenviete.

MOKI-VEŽI parduotuvė Mažeikiuose

„Šiuo metu skiriame ypatingą dėmesį pirkėjų apsipirkimo patirčiai bei kokybei gerinti. Plečiamės atidarydami naujas parduotuves, ne tik miestuose, kuriuose jau veikiame, tačiau ir ten, kur parduotuvių dar neturėjome. Sparti mūsų plėtra prisideda ir prie užimtumo regionuose didinimo – per pastaruosius metus naujai atidarytose parduotuvėse Kaune, Kėdainiuose ir Mažeikiuose sukūrėme per 150 naujų darbo vietų. Šiuo metu užbaiginėjame rekonstrukcinius projektus Šiauliuose bei Utenoje. Mūsų tikslas - pažinti vietos gyventojus bei atsižvelgiant į jų poreikius, padidintą prekybos vietų prieinamumą, suplanuoti tokį prekių asortimentą, kuris išpildytų net ir reikliausio namų meistro lūkesčius.“, - kalbėjo Eglė Gružauskienė.

Planuojama ir tolimesnė tinklo plėtra – jau visai netrukus duris atvers nauja „MOKI-VEŽI“ parduotuvė Vilniuje, o per artimiausius trejus metus planuojama atidaryti dešimt naujų bei papildomai renovuoti 5 parduotuves.

MOKI-VEŽI parduotuvė Mažeikiuose

UAB „MAKVEŽA“, valdanti statybos, apdailos bei sodo prekių prekybos tinklą „MOKI VEŽI“, Lietuvoje veikia nuo 2000 m. Šiuo metu 24-jose tinklo parduotuvėse, įsikūrusiose ne tik didžiuosiuose šalies miestuose, bet ir regionuose dirba daugiau nei 750 darbuotojų. 2018 m. UAB „MAKVEŽA” apyvarta siekė 80 mln. eurų.

Užsakymo nr.: PT_81866917