„Laimė auga, kai ja pasidalini,“ – taip nusiteikusios ir nuotaikingos vidurio Lietuvoje veikiančios „Vikonda“ įmonių grupės šventė su kolegomis, šeimomis, draugais ir kaimynais. Ne tik darbe, bet ir šventėse jie yra partneriai, o visi kartu – laimingi!

Išskirtinį, didžiuosius Lietuvos miestus nustebinusį geriausių Ingos Valinskienės dainų turą „Aš laiminga“ savo darbuotojams ir Kėdainių bendruomenei dovanojo įmonių grupės vadovai. Solidžią programą papildė legendinė grupė „Vairas“, solistai Edmundas Kučinskas, Laura Remeikienė ir kamerinė orkestro „Vilnius Sinfonietta“ grupė.

Renginio akimirka
Renginyje svečiai buvo vaišinami skaniausiais pačių kurtais ir gamintais desertais – pieno ledais „Dadu“, aplietais belgišku šokoladu.

Mums rūpi žmogus

Kasmet minimas įmonių grupės „Vikonda“ gimtadienis – įsitvirtinusi tvarios verslo kultūros dalis, laukiamas susibūrimas. Pastaruoju metu, renginio ašis vis stipriau sukasi apie įmonių žmones. Tai – pagarbos ir padėkos šventė. „Didžiuojamės tuo, ką pasiekė kiekvienas mūsų darbuotojas, suvienytas bendros idėjos“, – sako įmonių grupės valdybos pirmininkė Jolanta Blažytė. Bendrovė su darbuotojais dalinasi supratimu, kad žmogus pirmiausia priklauso sau ir per įmonės veiklą realizuoja savo gebėjimus, o jo rezultatai – priklauso net ne įmonėms, bet ir visai bendruomenei.

Laimingos situacijos – paprastos

Laimingos akimirkos dažniausiai yra paprastos, bet joms reikia šiek tiek pastangų. Vakaro nuotaika įkvėpė pasakyti malonų žodį, išsiųsti mielą SMS, nusišypsoti kaimynui. Šventė prasidėjo nuo malonių linkėjimų vienas kitam. Juos vakaro metu tiesiog ekspromtu žmonės siuntė vieni kitiems, linkėdami gerų dalykų arba pasakydami, kas jiems yra asmeninė laimė.

Renginio akimirka

Maloniai nuteikė įspūdinga tūkstančius išmintingų žodžių padovanojusi linkėjimų siena. Kiekvienas atsirinko sau skirtą laimingos būties formulę.

Ekranuose švytėjo įmonės darbuotojų veidai, jų laimės akimirkos nuo pat įmonių įkūrimo iki dabartinių dienų. Užfiksuotose akimirkose laimingi žmonės pasakojo savo receptus: „Esu laimingas, kai gerai padarau mažus darbus“, „Galiu nuversti kalnus, kai manimi pasitiki“, „Esu laimingas, kai mane pasveikina“, „Juokiuosi iš problemų, kai turiu jėgų jas įveikti“ - šie žmogiški jausmai sujungė vakaro dalyvius.

Šventė visiems

Renginio metu įmonių grupės generalinis direktorius Mindaugas Snarskis kreipėsi į visų „Vikonda“ įmonių grupės darbuotojus, pradėdamas nuo „Kėdainių konservų fabriko“, šiemet švenčiančio 75-ių metų jubiliejų. „Daugiau kaip 60 darbuotojų įmonėse dirba virš 20 metų - tai tvarios karjeros pavyzdys. Šie žmonės tobulėjo kartu, nebijodami su augančiomis įmonėmis priimti kintančių verslo sąlygų iššūkių.“- pasididžiavimo neslėpė M. Snarskis. Vadovas taip pat padėkojo už pastangas ir rezultatus visiems darbuotojams, pabrėždamas ne tik jų, bet ir jų šeimų indėlį, bei pasidžiaugė vieninga ir energinga Kėdainių bendruomenės dalimi, susirinkusia švęsti kartu.

Renginio akimirka

Šventės svečiai kėdainiečiai patvirtino, kad jaučia kokybišką „Vikonda“ įmonių ryšį su vietos bendruomene. O bendros šventės praturtina miesto renginių tvarkaraštį.

Uždegė dainomis

„Labai džiaugiuosi, kad mano koncertų turas "Aš laimINGA" tęsiasi Kėdainiuose. Gera matyti tiek laimingų ir mylinčių akių, girdėti kartu dainuojančių balsų", – pasidalino Inga Valinskienė.

Renginio akimirka

Ir tikrai geriausios visų laikų jos dainos ypatingai skambėjo šioje šventėje. Du dešimtmečius dainuotos ramios ir energingos, švelnios ir drąsios, jausmingos ir įkvepiančios melodijos kūrė jautrią žmonėms skirto vakaro atmosferą, žadino gražius prisiminimus ir jaudino svečius.

„Vikonda“ vienija 14 veiklių įmonių

Per 29 metus tvirtai užėmusi pozicijas Lietuvos rinkoje ir peržengusi valstybines sienas koncernas „Vikonda“ šiuo metu auga ir stipriai vysto maisto pramonės bei agroverslo sritis, vienydama per 14 skirtingų įmonių. Iš viso jose dirba daugiau kaip 700 darbuotojų, kasdien kuriančių pridėtinę vertę galutiniam vartotojui.

Renginio akimirka

„Kėdainių konservų fabrikas“ – išsaugotas rajono pramonės istorijos brangakmenis. Modernizuota gamykla jau skaičiuoja 75-uosius gyvavimo metus. Seniausias fabrikas Kėdainių rajone buvo išgelbėtas privatizacijos. Investicijoms ir vadybai padedant jau beveik tris dešimtis metų gamyba tęsiasi ir sėkmingai vystosi nepriklausomos Lietuvos rinkoje. Šiuo metu įmonė eksportuoja apie 25% produkcijos, daugiausiai į Didžiąją Britaniją, Airiją, JAV, Vokietiją bei Latviją, aktyviai dirbama ir kitose Skandinavijos, Vakarų Europos, Afrikos bei Azijos šalyse.

Renginio akimirka

Jau šį balandį, viena iš didžiausių Lietuvos ledų gamintojų UAB „Vikeda“ pristatys keletą unikalių produktų - beržų sulos ledus ir probiotikais praturtintus ledus. Tarptautinėse parodose šios naujienos sulaukė pasaulinio dėmesio ir pripažinimo. Novatoriškus ledus įmonė eksportuos ne tik į Europos ir Skandinavijos, bet ir į JAV rinką.

Laukia nauji iššūkiai

Renginio akimirka

Pirmasis „Vikonda“ trisdešimtmetis – nuo nulio kuriamas verslas ir inovacijų pritaikymas visose veiklos srityse. Įmonių grupės ateities strategija grindžiama pridėtinės vertės kūrimu ir pozicijų stiprinimu Lietuvos bei eksporto rinkose, o tai galima pasiekti tik su motyvuota ir laiminga komanda.

Užsakymo nr.: PT_80457195