Kodėl Milita nusprendė įkvėpti kitus žmones?

Dar neseniai ji įtempčiausiu savo gyvenimo laikotarpiu priaugo 14 nereikalingų kilogramų. Ji ieškojo būdų, kaip įveikti šią problemą bei atgauti savo formą, ir įsitikino, kad vienintelis veiksmingas būdas yra namie gaminti maistą.

Asmeniniu pavyzdžiu Milita savo socialiniuose tinkluose yra įkvėpusi daugiau nei 128 000 žmonių ir dabar kartu su tarptautine kūno rengybos trenere bei modeliu, programos MonacoFit.com bendraautore Paula Freeman, dalinsis patirtimi ir žiniomis apie sportą, mitybą, kad visiems padėtų atgauti sveiką ir gražią figūrą neišeinant iš namų.

Milita Daikerytė

„Ne kiekvienas turi galimybę lankytis sporto salėje, turėti asmeninį trenerį ir sumokėti mitybos specialistui už mitybos planą. Kartu su MonacoFit.com mes planuojame gražią figūrą padaryti prieinamą kiekvienam, ne tik turtuoliams. Mes mankštinsimės, valgysime namie ir kartu greitai pasieksime rezultatą, kuris įkvėps mus pačius ir aplinkinius. Pagaliau profesionalaus mitybos specialisto sudaryti valgiaraščiai ir efektyvūs sporto pratimai vadovaujant profesionaliam treneriui prieinami visiems“, – sako Milita.

Kaip veikia MonacoFit.com programa?

MonacoFit.com – tai lieknėjimo ir raumenų masės didinimo programa, pagal kurią parengiami pritaikyti mankštos pratimai ir mitybos planai siekiant visiems padėti greitai ir sveikai suformuoti norimą figūrą.

Programoje žmonės atsako į klausimus apie savo įpročius ir norimus rezultatus. Tada paruošiamas individualus planas, kad rezultatą būtu įmanoma pasiekti veiksmingai ir greitai. Į programą įtrauktas pratimų planas su vaizdo įrašais, kur parodoma, kaip taisyklingai daryti pratimus. Taip pat į ją įtraukti ir skanūs receptai kiekvienam patiekalui, kuriuos paruošė profesionalūs mitybos specialistai.

Milita Daikerytė

„Mityba yra 80 proc. rezultato. Tik sporto neužteks, kad turėtum savo svajonių figūrą. Renkuosi tai, kas geriausia, rekomenduoju ir Tau – MonacoFit PRO. Prisijunk prie „MonacoFit PRO“ jau dabar ir Tavo ideali figūra nebebus tik svajonė – Tu pagaliau pasieksi savo tikslą", – sako Milita.

Jeigu rezultatų pageidauji greičiau ir nori, kad jie išliktų, pasirink MonacoFit.com PRO planą, pagal kurį gausi:

- valgiaraštį kiekvienai dienai: skanius receptus, kuriuose tik tie patiekalai, kurie tau tikrai skanūs

- pratimus tavo probleminėms zonoms: mankštinkis kartu su Milita Daikeryte

- konsultacijas su kūno rengybos trenere ir mitybos specialistu: konsultantas tave palaikys ir patars, kaip pasiekti geresnį rezultatą

Dėmesio! Tai yra akimirka, kada pradėti įgyvendinti savo įsipareigojimus – ateik į MonacoFit.com!

Užsakymo nr.: PT_80091633