„Youtube“ kanale „Naujausi žaislai“ žinomų tėvų vaikai išpakuoja šių metų žaislų naujienas, jas išbando ir pasakoja savo nuomonę. Apžvalgose filmavosi Karinos Krysko ir Sauliaus Skambino sūnus Majus, Donato ir Veronikos Montvydų dukra Adelė ir „Gero vakaro šou“ išgarsėjusios dvynukės Martyna bei Emilija.

Prie filmavimo komandos neseniai prisijungė ir Kristupas Bunkus, žaislus kartu išbandęs su Adele Montvydaite. Pokštaudami vaikai pakavo, patys surinkinėjo žaislus, jais žaidė bei dalijosi asmenine nuomone, kas labiausiai patiko.

„Žaisti galima tik namuose. Pas draugą namuose, pas senelius, nes jeigu trenksis į sieną mamos tikrai nepyks. Mamos negirdėjo ką mes sakėme, bet jos tikrai nepyks“, – išbandęs naująjį „Airhogs Gravitor“ droną pažadėjo Kristupas Bunkus.

Šis naujoviškas dronas yra pakraunams, todėl nereikės papildomų elementų. Specialių jutiklių pagalba jis gali ne tik skristi, bet būti mėtomas ir gaudomas, jį nukreipsite patys ranka arba, kaip Kristupas pastebėjo, ir galva. Kadangi pats dronas yra lankstus, tad K.Bunkus mamoms žadėjo tiesą - dronas nei užgaus aplinkinius, nei sugriaus namus.

Kartu su Adele K.Bunkus taip pat apžvelgė ir pašėlusius „MonsterJam“ visureigius su valdymo pulteliu ir galinčius net 12 triukų.

„Man labiausiai patiko, kad galėjau daryti triukus. Yra minkštos padangos, kurios gali atsistoti viena ar kita puse“, – pagyrų negailėjo Kristupas.

Vaikai surengė lenktynes, bandė nugriauti didžiulę dovanų stirtą ir net surengė šių galingų džipų grumtynes.

Visame pasaulyje video įrašai apie žaislų išpakavimą yra itin mėgstami vaikų, nes taip jie sužino apie žaislų naujienas, pamato, kaip jie iš tiesų veikia ir išklauso savo mėgstamų vedėjų nuomonę.

Visus vaikų išbandytus žaislus galima rasti prekybos centruose, internete bei žaislų parduotuvėse.

Užsakymo nr.: PT_89019585