Xiaomi svarstyklės

Naujos kartos išmaniosios svarstyklės „Xiaomi Smart Scale 2“

Pamirškite stereotipus. Svarstyklės – puiki dovana ne tik moterims, bet ir vyrams ar net visai šeimai. Naujos kartos „Xiaomi Smart Scale 2“ svarstyklės matuoja ne tik svorį, bet ir fiksuoja kūno masės indeksą (KMI) bei leidžia atlikti balanso testą, skirtą taisyklingos laikysenos formavimui. Svarstyklėse įmontuoti mangano bei plieno jutikliai užfiksuoja net 50 gramų svorio pokyčius. Dar daugiau motyvacijos suteikia „Mi Fit“ programėlė, kurioje galima stebėti ir analizuoti visus pasikeitimus pagal kiekvieno svėrimosi metu užfiksuotus parametrus. Jei svarstyklėmis norės naudotis daugiau žmonių, kiekvienas iš jų galės susikurti asmeninę paskyrą programėlėje ir sekti savo individualius pokyčius.

 Mi Band 6

Išmanioji apyrankė Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

Tai stilingas aksesuaras su dar didesniu 1,56 colio liečiamu AMOLED ekranu, kuris taps nepakeičiamu įrenginiu kiekvieno aktyvaus žmogaus gyvenime. Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC apyrankė fiksuoja ne tik aktyvumo rodiklius, tokius kaip sudegintos kalorijos ar įveiktas atstumas, bet ir sveikatos būklės pokyčius – širdies ritmą, deguonies kiekį kraujyje, streso lygį, miego kokybę ir net moters ciklą atskiroje programėlėje. Ši apyrankė ne tik pritaikyta skirtingoms oro temperatūroms, bet ir atspari vandeniui, todėl ja drąsiai galima naudotis plaukiant baseine. Ši apyrankė išskirtinė ir tuo, kad ja galima atsiskaityti už prekes (NFC funkcija).

Susieję išmaniąją apyrankę su telefonu, matysite įeinančius skambučius, trumpąsias žinutes, socialinių tinklų pranešimus, galėsite stebėti orus, nuotoliniu būdu valdyti muziką ir pasinaudoti „Find my phone“ funkcija. Šį įrenginį be vargo suporuosite tiek su Android (5+), tiek su iOS (10+) operacinę sistemą turinčiu telefonu.

 Mi Watch

Išmanusis laikrodis Xiaomi Mi Watch

Išmaniųjų laikrodžių kategorijoje išsiskiria „Xiaomi Mi Watch“. Tai universalus modelis, kurio stilingas ir sportiškas dizainas patiks tiek vyrams, tiek moterims. Lengvą ir ploną „Xiaomi Mi Watch“ korpusą puošia 1,39 colių itin didelės 326 ppi raiškos ekranas, kuriame galima stebėti visus aktyvumo rodiklius ir sveikatos būklės pokyčius – pulsą, deguonies kiekį kraujyje, streso lygį ar net miego kokybę. Šį modelį ypatingai įvertins aktyviai sportuojantys. Laikrodis turi ne tik tvirtą korpusą, bet ir yra atsparus oro temperatūrų svyravimams bei vandeniui. Iš 117 laikrodyje integruotų sporto šakų pasirinkę reikiamą, galėsite užfiksuoti maksimaliai tikslius rezultatus, matyti tik tai sporto šakai aktualius parametrus, gauti rekomendacijas.

Kaip ir išmaniąją apyrankę, šį laikrodį galima susieti tiek su Android (5+), tiek su iOS (10+) operacinę sistemą turinčiu telefonu ir matyti jame visus svarbius pranešimus. Pilnai įkrautas „Xiaomi Mi Watch“ veikia net iki 16 dienų.

Redmi Buds 3

Stilingos ir kompaktiškos bevielės ausinės „Redmi Buds 3“

Su šiomis ausinėmis jums patinkančius muzikos kūrinius atrasite iš naujo. Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH® integruotas mikroschemų rinkinys ir visiškai nauja BLUETOOTH® 5.2 technologija užtikrina greitesnį ir nuoseklesnį garso perdavimą, o 12 mm dinaminė membrana leidžia pajausti išskirtinę garso raiškos kokybę. Ausinėse esantys dvigubi didelio jautrumo mikrofonai kartu su Qualcomm® cVc™ technologija dinamiškai sumažina aplinkos triukšmą bei aidą klausant ir kalbant. „Redmi Buds 3“ puikus pasirinkimas sportuojant. Net ir esant dideliam aktyvumui jos patogiai ir tvirtai laikosi ausyje, o valdyti muziką ir skambučius galima be telefono, tiesiog paliečiant ausinę. Įdiegtos pažangiausios technologijos užtikrina mažą energijos suvartojimą, todėl su pilnai įkrautu dėklu ausinės veiks net iki 20 valandų.

Užsakymo nr.: PT_88946715