„Eucerin“ – patikima kompanija, itin daug dėmesio skirianti klinikiniams tyrimams, užtikrinantiems produktų saugumą ir veiksmingumą. Be to ji išsiskiria labai geru kokybės ir kainos santykiu“, – apie visame pasaulyje žinomą kompaniją pasakoja gydytoja kosmetologė Evelina Sinkevičienė ir priduria, kad tinkamai parinktos kosmetologinės priemonės – svarbiausia sąlyga efektyviai kasdienei odos priežiūrai namuose.

Gyd. Evelina Sinkevičienė

Senėjimo proceso nesustabdysime, bet gražią odą turėti galime

Senėjimo procesai mūsų organizme prasideda jau nuo 25 metų. Pirmiausiai pastebime smulkias linijas veide, kurios bėgant laikui virsta raukšlėmis. Palaipsniui oda praranda natūralų švytėjimą, elastingumą ir stangrumą. „Būtent tuomet, kai pastebime pirmuosius pokyčius veide, tikslinga pradėti naudoti odos senėjimo požymius mažinančias priemones“, – akcentuoja E. Sinkevičienė. Nors natūralių odos pokyčių išvengti negalime, laiku ir tinkamai pasirūpinę veido oda, ilgiau išsaugosime jos sveiką ir gražią išvaizdą.

„Eucerin“ Hyaluron-Filler + Elasticity priemonės, kurios iš tiesų veikia

Veido srityje raukšlės išryškėja mažėjant natūraliai mūsų organizme gaminamo kolageno kiekiui. Tai pagrindinis baltymas, atsakingas už odos stangrumą ir tinkamą drėkinimo sistemą. Netekusi drėgmės oda suglemba, išsausėja, išryškėja visi jos trūkumai, tame tarpe ir raukšlės.

„Eucerin“ Hyaluron-Filler + Elasticity linijos priemonės specialiai sukurtos pagerinti brandžios, trapios odos elastingumą, pamaitinti ją ir sumažinti gilias raukšles. Inovatyvus didelės ir mažos molekulinės masės hialurono rūgščių derinys, esantis priemonių sudėtyje, pastebimai užpildo gilias raukšles, o arktiinas skatina kolageno atsinaujinimą odos ląstelėse. Oda tampa juntamai stangresnė, lygesnė, gaivi ir labiau švytinti.

Tam, kad būtų pasiektas maksimalus efektyvumas, rekomenduojama „Eucerin“ Hyaluron-Filler + Elasticity linijos kremą naudoti kartu su serumu, kuris praturtintas unikaliu patentuotu ingredientu tiamidoliu, padedančiu vos per dvi savaites sumažinti ir pigmentines dėmes. Pasak E. Sinkevičienės, odai senstant serumas įgauna vis didesnę svarbą. Jame yra daugiau reikalingų veikliųjų medžiagų, be to, jis sustiprina kremo veikimą ir užtikrina kur kas ilgesnį odos komforto pojūtį.

Svarbu ne tik ką naudojame, bet ir kaip tai darome

Efektyviai odos priežiūrai namuose svarbu ne tik įsigyti tinkamas priemones, bet ir laikytis tam tikrų ritualų. Jei jaunos merginos gali pasirinkti naudoti kremą ar ne, brandesnės odos savininkės šias priemones turėtų naudoti kas dieną – ryte ir vakare.

Prieš lepinant odą kosmetikos priemonėmis, veidas turėtų būti kruopščiai nuvalomas ir švelniai nusausinamas. Pirmasis ant veido odos paskirstomas serumas. Kadangi ši priemonė yra koncentruota, jos reikia vos kelių lašelių. Prieš naudojant kremą, turėtumėte padaryti minutės pertrauką. Kremą rekomenduojama tepti švelniais masažiniais judesiais, nuo veido centro judant link kraštų ir, svarbiausia, nepamirštant kaklo odos.

Žiemos metu, kai lauke šalta, o patalpose oras itin sausas – tinkamai parinktą kremą galima naudoti ir dažniau. Vasaros metu, esant aktyviai saulei, būtina veidą apsaugoti pasirenkant priemones su SPF. „Ultravioletiniai spinduliai, žalingi įpročiai, kenksmingos aplinkos sąlygos ir stresas – pagrindiniai gražios ir sveikai atrodančios odos priešai“, – sako gydytoja kosmetologė E. Sinkevičienė.

Užsakymo nr.: PT_88937955