Robotas siurblys ECOVACS DEEBOT T9

Robotas siurblys ECOVACS DEEBOT T9

Robotas siurblys jau kelerius metus neužleidžia pozicijų populiariausių dovanų sąrašuose, tad ieškantiems kalėdinės dovanos, kuri būtų „ant bangos“, siūlome atkreipti dėmesį į šiuo metu pažangiausią ECOVACS modelį. Jis siurbia, plauna ir šveičia grindis, o lyginant su ankstesniais modeliais, DEEBOT T9 išsiskiria ir dvigubai didesne siurbimo galia (3000 Pa), taip užtikrindamas įvairaus dydžio, skirtingų nešvarumų pašalinimą. „TrueDetect 3D 2.0“ ir „TrueMapping 2.0“ technologija padeda robotui tiksliai judėti aplinkoje, išvengiant kitų objektų ir pasiekiant net atokiausias namų vietas. Šio siurblio išskirtinumas – integruota oro gaivinimo sistema, kurią galima įjungti valymo metu. Pasirinkę vieną iš trijų skirtingų aromatų, pašalinsite nemalonius kvapus ir užtikrinsite gaivą namuose.

Siekiantiems dar labiau atlaisvinti rankas vertėtų rinktis šio roboto versiją su savaiminio išsivalymo stotele – robotas ECOVACS DEEBOT T9+. Grįžęs į stotelę, robotas savarankiškai išsivalo dulkių konteinerį, visas šiukšles perkeldamas į specialų maišelį, kurio talpos užtenka net 30 dienų. Tad net 30 dienų galima pamiršti apie grindų valymą! O taip pat nereikės sukti galvos ir dėl patikimumo bei kokybės, nes šiems robotams siurbliams suteikiama net 3 metų garantija.

ĮSIGYTI ROBOTĄ SIURBLĮ GALITE ČIA.

Rankinis siurblys BISSELL „CrossWave Max“

Rankinis siurblys BISSELL „CrossWave Max“

Rankinius siurblius labiausiai vertiname dėl patogumo – jie tylūs, lengvi, manevringi ir neturi laidų, o BISSELL „CrossWave Max“ modelis ir itin galingas. Siurblyje integruotas 90W variklis leidžia šepečiui atlikti net 1700 apsisukimų per minutę, taip užtikrinant efektyvų įvairių nešvarumų pašalinimą. Dar vienas šio siurblio išskirtinumas – integruota „3 in 1“ funkcija, kuri leidžia vienu metu siurbti, plauti ir sausinti bet kokio tipo grindis. Speciali besisukančio antgalio konstrukcija leidžia pašalinti nešvarumus iš sudėtingiau prieinamų vietų – kampų ar grindjuosčių zonos.

Taip pat vertėtų paminėti, kad BISSELL „CrossWave Max“ dulkių siurblys turi savaiminio išsivalymo funkciją ir 2 vandens talpas: vienoje švarus vanduo, su kuriuo plauname, kitame visas surinktas purvas.

ĮSIGYTI RANKINĮ SIURBLĮ GALITE ČIA.

Garinis oro drėkintuvas DUUX „Ovi“

Garinis oro drėkintuvas DUUX „Ovi“

Nuolat pasikartojantis peršalimas, odos jautrumas, pasunkėjęs kvėpavimas, nuovargis – simptomai, kuriuos gali išprovokuoti sausas oras namuose. Ypatingai žiemos metu, kai patalpose veikia šildymo sistema. Sprendimas – skandinaviško stiliaus DUUX „Ovi“ garinis oro drėkintuvas, kuris sukurs reikiamą drėgmės kiekį patalpoje.

Šis drėkintuvas išsiskiria ne tik stilingu dizainu, bet ir veikimo principu. DUUX „Ovi“ drėkintuve integruotas filtras efektyviai sulaiko kalkių nuosėdas ir bakterijas, dėl to į patalpą sugrąžinamas tik grynas oras ir švari dulksna. Papildomi nustatymai leidžia patiems reguliuoti drėgmės lygį patalpoje.

ĮSIGYTI GARINĮ ORO DRĖKINTUVĄ GALITE ČIA.

Karšto vandens dispenseris CASO HW 660

Karšto vandens dispenseris CASO HW 660

Kartą išbandžius šį prietaisą, būtų sunku įsivaizduoti buitį be jo. Virdulys ne tik išmanus, bet ir sueikvojamos energijos atžvilgiu draugiškas aplinkai. CASO HW 660 nekaitina viso talpoje esančio vandens, o pašildo tik tokį kiekį, kurio mums reikia. Ir visą tai padaro vos per 5 sekundes.

Galimybę pašildyti vandenį iki norimos temperatūros įvertins tėvai, kuriems tenka ruošti maistą ir mišinėlius kūdikiams. Šis dispenseris ne tik talpus (2.7 l), bet ir išskirtinis savo dizainu. Stilingos formos, juodos ir sidabrinės spalvos išmanus virdulys suteiks modernumo kiekvienai virtuvei.

ĮSIGYTI KARŠTO VANDENS DISPENSERĮ GALITE ČIA.

Tepalinis laisvai pastatomas šildytuvas MILL OIL1500WIFI3 GEN3

Tepalinis laisvai pastatomas šildytuvas MILL OIL1500WIFI3 GEN3

MILL šildytuvai kuriami vadovaujantis išmanių namų koncepcija: draugiški aplinkai, patogūs valdyti, stilingi. Skandinaviško dizaino MILL 1500W šildytuvas išsiskiria ne tik moderniu dizainu, bet ir galimybėmis. Prijungę įrenginį belaidžiu Wi-Fi ryšiu, nuotoliniu būdu galėsite valdyti jo veikimą.

Integruota „Heat boost“ technologija užtikrina, kad šildytuvas įkais vos per kelias minutes ir sušildys patalpą 3 – 4 kartus greičiau nei įprastas šildytuvas. Be to, proceso metu sunaudos net kelis kartus mažiau elektros energijos.

ĮSIGYTI TEPALINĮ LAISVAI PASTATOMĄ ŠILDYTUVĄ GALITE ČIA.

Užsakymo nr.: PT_88908009