D. Urbanaitė: ,,Dovanos, skirtos plaukų, nagų ir odos sveikatai, yra puikus pasirinkimas“

 Dovilė Urbanaitė

Moterų verslo trenerė D. Urbanaitė atviravo, jog mėgsta artimiesiems dovanoti grožio puoselėjimui skirtas, tačiau kartu ir akiai mielas dovanas. Ieškodama grožio produktų bei papildų idėjų, moteris atsižvelgia ne tik į jų kokybę, sudėtį ir paskirtį, bet ir pateikimą – kad tai taptų dovana ne tik sveikatai ir grožiui, bet ir akims. Paklausta kokius maisto papildus naudoja, Dovilė atsakė, jog maisto papildai skirti odai, nagams ir plaukams yra neatskiriama jos rutinos dalis. ,,Tiesa ta, kad didžiulė dalis to, ką matome išorėje, yra rezultatas to, kaip rūpinamės savimi iš vidaus ir tinkamai parinkti maisto papildai yra vienas iš būdų tai padaryti“.

 BIOCELL Hair Shots

Dovilė pastebi, jog dizainas bei išvaizda jai yra itin svarbus dėmuo renkantis naudojamus ar dovanoti skirtus produktus. ,,BIOCELL Beauty Shots būtent šių aspektų dėka man tapo laukiama dienos dalimi, pavertusia papildų vartojimą stilingu ritualu“ – paklausta apie dovanos rekomendaciją atsakė moteris.

BIOCELL Beauty Shots, geriamas kolagenas su vitaminais ir mineralais odai, plaukams, nagams

Tai jaunystės ir grožio eliksyras skirtas odai, plaukams ir nagams puoselėti. Jo sudėtyje yra hidrolizuoto kolageno odos stangrumui, hialurono rūgšties – drėgmei, B grupės vitaminų, turinčių įtakos ne tik grožiui, bet ir emocinei būklei (gerai nuotaikai). Maisto papildas gerina odos elastingumą, skatina kolageno gamybą, apsaugo ląsteles nuo oksidacinės pažaidos bei saugo jas nuo senėjimo.

K. Stankūnė: ,,Veido kaukė visuomet gera dovana – jų nebus per daug“

 Katerina Stankūnė

Kosmetologė Katerina Stankūnė įsitikinusi – norint palepinti mylimas moteris, gera dovana yra natūralų grožį puoselėjančios priemonės. Įvairios lakštinės kaukės – visada geras ir užtikrintas pasirinkimas. Specialistė teigia, jog lakštinės kaukės gali būti puikios pagalbininkės, kuomet rezultato reikia čia ir dabar.

,,Pati veido kaukių turiu daug. Mėgstu skaistinančias, nes šios suteikia ne tik gaivų pojūtį, bet ir odos spindėjimą. Visas BIOCELL kaukes lengva naudoti. Ypatingai malonu jas ant veido užsidėti ką tik ištrauktas iš šaldytuvo. Rekomenduoju naudoti paakių kaukes kas savaitę arba prieš renginį, kad sumažintų nuovargio žymes. Lakštines veido kaukes galima naudoti kai skubiai reikia matomų rezultatų “ – įžvalgomis apie produktus dalijosi K. Stankūnė.

BIOCELL valomoji lakštinė veido kaukė

Tai giliai valanti deguonies kaukė su aktyviąja anglimi švytinčiai veido odai. Kaukė tinka visų tipų odai, efektyviai pašalina nešvarumus, riebalų perteklių ir makiažo likučius, gerina kraujotaką bei skatina odos atsinaujinimą.

 BIOCELL paakių kaukė

BIOCELL drėkinamoji lakštinė veido kaukė

Produkto sudėtyje esanti hialurono rūgštis efektyviai atkuria odos drėgmės balansą, maitina ją, sutraukia poras, išlaiko odą elastingą bei skaisčią. Dėl hialurono rūgšties ir kitų sudedamųjų dalių kompleksinio veikimo drėkinančios medžiagos pernešamos į gilesnį odos sluoksnį ir skatina odos atsinaujinimą.

D. Kotelnikova: ,,Geriausia dovanoti patikimo kosmetikos gamintojo dovanų kuponą“

 Darja Kotelnikova

Nuomonės formuotoja Darja Kotelnikova įsitikinusi – jeigu kyla abejonių dėl žmogaus, kuriam bus skirta dovana, odos tipo ar kvapų pageidavimų, geriausia išeitis yra dovanoti savo mėgstamo prekės ženklo dovanų kuponą. Darja prideda, jog pati labai mėgsta kokybiškas lakštines veido kaukes, jas naudoja keletą kartų per savaitę. Taip pat, kruopščiai rūpinasi paakių oda.

,,Mano veido odos tipas yra mišrus, todėl naudoju atskiras priemones, skirtas būtent paakiams. Išbandžiusi visa kursą BIOCELL paakių kaukių, pripažinsiu, jog likau maloniai nustebinta. Jas yra patogu naudoti, be to, dėl natūralaus bioceliuliozės pluošto, kaukės yra tikrai malonesnės odai lyginant su kitų prekės ženklų produktais. Naudoju paaukių kaukę rytais, po ilgesnių vakarų – oda iškart atsigauna ir tampa skaistesnė“ – pastebi nuomonės formuotoja.

 BIOCELL drėkinamoji kaukė

BIOCELL bioceliuliozinė paakių kaukė su kolagenu

Tai pažangiosios liposominės technologijos paakių kaukė. Kaukės sudėtyje esanti hialurono rūgštis, raudonųjų dobilų ekstraktas ir hidrolizuotas kolagenas efektyviai atkuria ypatingos priežiūros reikalaujančios paakių odos drėgmės balansą, maitina ją ir išlaiko elastingą. Ryžių sėlenų ekstraktas skaistina odą ir suteikia jai švytėjimo.

S. Mykolaitytė: ,,Mėgstu puoselėti grožį“

 Solveiga Mykolaitytė

Modelis Solveiga Mykolaitytė sau brangias moteris mėgsta stebinti dovanomis, susijusiomis su grožiu. Tai gali būti kūno arba veido priežiūros priemonės. Tiesa, labiausiai moteris nori organizmą stiprinti iš vidaus, todėl visuomet prisimena odai bei plaukams skirtų papildų svarbą.

,,Šaltuoju metų laiku yra būtina stiprinti grožį iš vidaus. Pati pastebiu, jog atšalus orams, prastėja plaukų kokybė, tad reikia ieškoti būdų, kurie apsaugotų juos nuo žalingo aplinkos poveikio. Šiemet teko išbandyti mano plaukams idealiai tikusį maisto papildą BIOCELL Hair Shots. Po mėnesį trukusio kasdienio produkto naudojimo pagerėjo mano plaukų struktūra bei bendra būklė. Mielai dovanosiu šios priemonės kursą ir savo draugėms“ – dovanų idėją sufleravo S. Mykolaitytė.

 BIOCELL valomoji kaukė

BIOCELL Hair Shots, geriamas keratinas su vitaminais ir mineralais plaukams

BIOCELL Hair Shots skirtas tobuliems plaukams puoselėti. Produkto sudėtyje yra biologiškai aktyvus geriamas hidrolizuotas keratinas. Keratinas – tai baltymas, kuris sudaro net 97% plaukų struktūros ir yra statybinė medžiaga, nuo kurios priklauso plaukų būklė. Maisto papildas palaiko normalią plaukų būklę bei pigmentaciją, saugo plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio, stabdo slinkimą bei skatina augimą.

Švenčių proga nustebinkite savo mylimas moteris naudingomis ir praktiškomis grožio dovanomis. Daugiau šventinių dovanų idėjų rasite internetinėje svetainėje www.biocell.lt.

Užsakymo nr.: PT_88906807