Kvepalai – artimam žmogui

Charakteringi ir subtilūs kvepalai gali tapti ne tik džiuginančia, bet ir praktiška dovanos idėja. „Avon“ siūlo ypač platų aromatų pasirinkimą, kuriame yra nišinių aromatų „Artistique“ kolekcija.

Šią kvepalų liniją sudaro pasaulinio lygio parfumerių sukurti kvepalai, kurie neabejotinai atlieps kvapų entuziastų norus. Pirkėjų mėgstamiausias, „Artistique Nymphéa Lumière“, buvo įkvėptas vieno garsiausių pasaulio menininkų Klodo Monė (pranc. Claude Monet).

Daugiau kvapų, kurie puikiai užbaigs įvaizdį įvairioms progoms galima rasti „Avon“ internetinėje parduotuvėje. Šilti medienos, saldūs gėlių ir drąsūs rytietiški aromatai – visus pažymėtus moteriškus kvepalus dabar galima įsigyti su 25% nuolaida.


Palepinkite kūno priežiūros gaminiais

Šiemet ypač išpopuliarėjo spalvinga ir kvapni kūno priežiūros gaminių linija „Encanto“. Sudėtingi metai išvargino ne vieną, tad žmonės pamėgo dažniau išbandyti atpalaiduojančias vonios procedūras namuose. Palepinkite save arba artimąjį kvapniu kūno losjonu, drėkinančiu rankų kremu, dušo aliejumi ar kūno suflė.

„Avon“ siūlo išbandyti ir aplinkai draugišką, veganišką „Distillery“ odos priežiūros asortimentą, kuris žavi pirkėjus dėl švelnaus poveikio odai. Ypač švari, tačiau galinga kūno priežiūros produktų ir makiažo sudėtis apjungia aukštą kokybę, veganams palankius ingredientus ir etiškas vertybes, o visa produkcija yra patvirtinta Veganų Organizacijos (Vegan Society).

Jaunystę vertina visi

Kiekvienas norėtų išsaugoti jaunatviškos ir žvalios odos žavesį. Būtent tai galima padovanti su gaminiais, praturtintais Protinol™ technologija. Ši technologija naudojama beveik visuose veido priežiūros gaminiuose „ANEW“, kurie yra kliniškai patvirtinti atkuriant abiejų tipų kolageno koeficientą odoje ir padedant jį sulyginti su tuo, kuris natūraliai gaminasi kūdikio odoje.

Įtraukę šias priemones į kasdienius odos priežiūros ritualus, būsite maloniai nustebinti sveikesnės, stangresnės ir lygesnės odos rezultatais.

Nustebinkite plaukų priežiūros gaminiais

Bene universaliausia ir praktiškiausia dovana – plaukų priežiūros gaminiai. Plaukų priežiūros linija „Advance Techniques“ kalba pati už save. Šie gaminiai akimirksniu sudrėkina sausus, pažeistus ir nepaklusnius plaukus.

Prabangaus plaukų salono patirtį dovanojanti produkcija tapo tikru išsigelbėjimu pandeminių apribojimų laikotarpiu. Sukurti pagal deimantų įkvėptą technologiją ir papildyti naudingu provitaminu B5 bei vitaminu E, „Advance Techniques“ produktai užtikrina net penkis kartus stipresnių plaukų rezultatą. Tuo tarpu „Moroccan Oil“ kolekcija su Maroko Arganų aliejumi giliai matina plaukus ir suteikia plaukams žvilgesį.

Ryškios lūpos bet kokiu oru

Ryškios lūpos reiškia kur kas daugiau nei tik makiažą – niūrią dieną jos pakelia nuotaiką net ir aplinkiniams! Drąsi „Luxe“ lūpdažių kolekcija jau kurį laiką rikiuojasi tarp mėgiamiausių grožio priemonių – kiekvieną sekundę nuperkamas vienas „Luxe“ gaminys.

Plačioje spalvų paletėje – smagi atspalvių įvairovė tiek matinių, tiek kreminių lūpdažių mėgėjoms, negana to – šie lūpdažiai nesausina odos. Ilgai išliekanti spalva ir drėkinanti formulė garantuoja tobulų lūpų įvaizdį.

Smagi stiliaus detalė

„Avon“ siūlo ne tik kosmetikos gaminius, bet ir namų interjero bei aprangos prekes: namų kvapus, jaukias pižamas, talpias rankines, išskirtinius papuošalus. Laukia smagus vakarėlis ar tiesiog jauki vakarienė su šeima? Aprangos, avalynės ir papuošalų pasirinkimo ar atmosferą pagyvinančių namų interjero detalių ieškokite vienoje vietoje.

Dovanų rinkiniai – paskutinės minutės išsigelbėjimas

Jeigu dovanų pirkimą palikote paskutinei minutei, dovanų rinkiniai taps laiką ir pinigus taupančia išeitimi. Grožio priemonės, veido ir kūno ritualai ar charakteringi kvapai – kruopščiai atrinkti ir suderinti mėgstamiausi gaminiai vienoje vietoje. Pavyzdžiui, tobulai lūpas pabrėžiančios priemonės ar suderinti šešėlių ir blizgių atspalviai padės sukurti svajonių įvaizdį neįtikėtinai lengvai ir patogiai.

Vis dar neradote geriausios dovanų idėjos? Apsilankykite AVON internetinėje parduotuvėje, kurioje rasi moterims, vyrams ir vaikams paruoštas grožio, namų interjero ir stiliaus dovanų idėjas.

Užsakymo nr.: PT_88717239