Šiame straipsnyje rasite įvairias natūralios lietuviško kosmetikos MANILLA dovanų idėjas grožiui bei namų jaukumui susikurti. Rekomenduojami produktai pradžiugins dovanos gavėją ne tik savo išskirtiniu dizainu, bet ir efektyviais, natūraliais ir gamtai draugiškais ingredientais bei pakuotėmis. MANILLA natūralios kosmetikos įkūrėjai, gydytojai Rūtai Merkytei tai ypač svarbu – ingredientų sąraše nerasite nei vieno produkto, kuris nekurtų odai pridėtinės vertės, ar savo sudėtimi darytų žalą gamtai.

Šią kosmetiką jau išbandė daugybė moterų, o tarp jų ir menininkė, laidų vedėja Nomeda Marčėnaitė, kuriai MANILLA kosmetika padėjo supaprastinti odos priežiūros rutiną: „Dabar, kai aš turiu MANILLA – nieko nėra paprasčiau – yra aiški rutina ir man nebereikia sukti galvos, nes žinau, jog ant savo odos tepu tik kokybišką ir natūralią priemonę.“

MANILLA praktiškumu ir produktų kokybe galite įsitikinkinti patys, apsilankę fizinėse bei elektroninėje parduortuvėje, o žemiau jums pateikiame 5 ŠVENTINIŲ DOVANŲ IDĖJAS.

VEIDO MASAŽUOKLIS

Itin prabangi odos priežiūros dovanos idėja – ametisto veido masažuoklis. Maloniai odą vėsinantis, iš natūralaus ametisto akmens pagamintas veido volelis leis pasilepinti efektyviu veido masažu neišėjus iš namų. Reguliariai naudojamas volelis pagerina limfos darbą, atpalaiduoja raumenis, padeda kovoti su raukšlelėmis ir geriau įsisavinti naudojamus kremus bei serumus. Oda tikrai padėkos, o be visa to, šio masažuoklio dizainas neabejotinai papuoš ir jūsų vonios kambarį.

Manilla nuotr.

UNIVERSALŪS RINKINIAI

Su šventiniais universaliais odos priežiūros rinkiniais – niekada neprašausite. MANILLA šį sezoną pristato net 7. Rinkitės nuo mini iki itin prabangių, šventiškai supakuotų rinkinių moterims ir vyrams, kuriuose rasite geriausių atsiliepimų sulaukusius produktus!

Eglės Gendrėnaitės nuotr.

DOVANŲ KUPONAI

Išrankiausiems dovaną išrinkti tampa papildomu stresu. Dovanų kuponai leis jūsų artimiesiems išsirinkti tai, kas juos tikrai džiugina. Prabangioje dėžutėje, kaspinu aprištas kuponas po kalėdine eglute sužadins smalsumą, o turinys padarys dar didesnį įspūdį, juk viduje rasite neribotas galimybes įsigyti produktų iš plataus MANILLA natūralios kosmetikos asortimento.

Manilla nuotr.

NAMŲ KVAPAI BEI ŽVAKĖS

Tiems, kurie dievina ramius vakarus ir namų jaukumą, dovanokite MANILLA naujienas – natūralias sojų vaško žvakes bei namų purškiklius, kurių aromatai atpalaiduoja ir įneša namams šilumos. Galima rinktis iš skirtingų kvapų – MANILLA žvakės pradžiugins saldžiu mangų arba gėlių kvapu, o namų purškikliai apgaubs prabangiu medžio arba gaiviu, Lietuvos paplūdimius ir vasarą primenančiu aromatu.

Eglės Gendrėnaitės nuotr.

ŠVENTINĖS PAKUOTĖS

Parodykite savo mylimiesiems, kad puikiai žinote, kas jiems patinka – sukurkite personalizuotus rinkinius. Tereikia išrinkti norimus produktus bei MANILLA kalėdinius įpakavimus, kurių šiais metais siūlome net 3 rūšis! Karališkos violetinės spalvos, auksiniu kaspinu puoštos pakuotės privers dovanos gavėją smalsauti, kas slepiasi viduje.

Eglės Gendrėnaitės nuotr.

Padovanokite savo artimiesiems šventinę nuotaiką ir kokybiškas, praktiškas dovanas. Šias ir dar daugiau kalėdinių dovanų idėjų ieškokite www.manilla.lt bei prekybos vietose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje.

Užsakymo nr.: PT_85979177