Didžiausio internetinių renginių bilietų, kelionių bei pramogų kuponų platintojo „Tiketa“ marketingo skyriaus vadovė Živilė Koncevičienė ragina šiemet dovanų ieškoti, o galbūt ir įteikti neišeinant iš namų bei pristato 6 pirkimo internetu privalumus.

Patogumas

Pirkti neišeinant iš namų yra itin patogu – nereikia jaudintis dėl oro ar eismo sąlygų, stovėti eilėse ar minti dešimčių parduotuvių slenksčius ieškant geriausio varianto. Puikių dovanų galima įsigyti bet kokiu paros metu net naudojantis telefonu. Pirkiniai jus pasieks jums net neiškėlus kojos iš namų ar net tiesiai į jūsų elektroninio pašto dėžutę. Perkant pramogų kuponus ar bilietus į renginius juos kaip mat gausite nurodytu elektroninio pašto adresu.

Pasirinkimo galimybės

Internetas suteikia galimybę rinktis. Kai prekių ar paslaugų teikėjų neriboja fizinės sienos, auga pasiūla bei įvairovė. Siekdami prisitaikyti prie kintančių klientų poreikių, daugelio internetinių prekybos vietų tikslas yra užtikrinti kuo didesnį pasirinkimą. Pavyzdžiui „Tiketa“ nuolat atnaujina bei pildo pramogų bei renginių pasiūlą ir, be bilietų į gyvus renginius, šiuo metu siūlo daugiau nei 40 skirtingų gyvai transliuojamų bei jau įrašytų renginių savo „e-stage“ platformoje, keliones į Turkiją ir Egiptą, platų pramogų kuponų asortimentą bei dovanų čekius, ieškantiems universalios dovanos Kalėdoms.

Lengva dovanoti

Kamščiai? Eilės? Perkant internetu tokių problemų nėra. Pasirinkę pirkti namuose sutaupote laiko kelionėms į ir iš prekybos centrų (o jeigu tenka aplankyti ne vieną prekybos centrą, laiko kaštai išauga itin ženkliai) bei pinigų, kuriuos išleistumėte transportui.

Tai pat, daugumoje internetinių parduotuvių apmokėjimas už prekes yra itin greitas – vos keli mygtukų paspaudimai ir užsakymas jau apmokėtas.

Be to, internetu įsigytas dovanas, tokias kaip dovanų čekiai, bilietai ir pramogų kuponai, galima patogiai padovanoti internetu, nepažeidžiant karantino draudimų ir apsieinant be prieš šventes brangiai kainuojančių kurjerio paslaugų.

Gerų emocijų dovanojimas

Vis dažniau žmonės dovanoms renkasi potyrius, vietoj vėliau lentynose dulkėsiančių daiktų. Pramogų bei dovanų kuponai, bilietai į renginius tampa dažnu pasirinkimu siekiant nustebinti bei pradžiuginti artimuosius.

Būtent todėl neretas dovanų ieško „Tiketoje“. Čia klientai dovanų randa ir mėgstantiems ekstremalias bei aktyvias pramogas, ir besidomintiems grožio bei sveikatingumo sritimis, ir užkietėjusiems teatralams. Dovanodami pramogų kuponus artimiesiems suteikiate neišdildomus įspūdžius bei naujas patirtis. O tiems, kurie nėra tvirtai nusprendę, kokia dovana gavėją nudžiugintų labiausiai, dovanų kuponai yra geriausias pasirinkimas.

Lietuviškų verslų palaikymas

Norintiems saugiai palaikyti lietuviškus verslus pirkimas internetu taip pat padeda. Perkant internetu lengviau atsirinkti tik lietuviškus verslus bei paslaugų tiekėjus, siūlančius paslaugas ar pramogas įsigyti dabar, o panaudoti leidžiant sąlygoms. Pavyzdžiui pirkdami bilietus ar kuponus „Tiketa“ nesunkiai galite sužinoti, kurios šalies įmonė organizuoja dominantį renginį, tad galite lengviau rasti lietuviškus organizatorius ir juos palaikyti.

Dovanų galiojimas

Dalies dovanų dėl susidariusios situacijos panaudoti iškart gali nepavykti, tačiau tai tikrai nėra problema, kadangi dauguma tokių dovanų turi galiojimo laiką. Pavyzdžiui „Tiketos“ pramogų kuponai bei dovanų čekiai galioja net iki 12 mėnesių, juos panaudoti laiko tikrai nepritrūks. Taip pat galima dovanas pirkti ateičiai, pavyzdžiui jau dabar klientai gali įsigyti bilietus į „CIRQUE DU SOLEIL – CORTEO“ pasirodymus, vyksiančius 2022 metais, kuomet jau tikėtina, kad renginiais bus galima mėgautis be apribojimų. Tai – tarsi dviguba dovana: džiugesys ir gavus dovaną, ir sulaukus renginio.

Didžiausio internetinių renginių bilietų, kelionių bei pramogų kuponų platintojo „Tiketa“ marketingo skyriaus vadovė Živilė Koncevičienė teigia, jog nuolat auganti pramogų bei renginių pasiūla leidžia kiekvienam atrasti tinkamą dovaną artimiesiems. „Vienas didžiausių mūsų tikslų yra užtikrinti kuo didesnį pasirinkimą. Norime, kad klientai dovaną rastų net išrankiausiems. Augantys pramogų kuponų pardavimai rodo, jog šiemet, išsiilgę veiklų bei naujų potyrių, žmonės noriai dovanoja kuponus į ateityje vyksiančias pramogas.“

Užsakymo nr.: PT_85961697