Daugiau nei kojinės

Kartais bijome dovanoti kojines, nes atrodo, kad žmogus pagalvos, jog neskyrėme laiko dovanos paieškoms? Pats metas paneigti šį mitą! Parinkite dovanoms kojines, išmargintas kalėdiniais simboliais ir pridėkite į jas dar keletą žavių smulkmenų, parinkite žaismingą įpakavimą – ir patikėkite, ši dovana tikrai bus įtraukta į nepamirštamų sąrašą.

Sparta

Kalėdinio dekoro dalis

Galbūt, tai nuskambės net kiek neįtikėtinai, bet taip, tokiomis kojinės, kurios dekoruotos kalėdine simbolika, ar yra aukso, sidabro atspalvių, galite papuošti ir žaliaskarę. Pamatysite, jūsų eglę dar ilgai aptarinės, o jums ji kels šypseną. O jei dar paslėptumėte jose mažytę staigmeną, tai gali tapti ir šeimos kalėdine pramoga.

Beje, ar žinojote, kad per Kalėdas dovanojamos kojinės ir į jas dedamos dovanėlės, yra siejamos su šventuoju Mikalojumi, kuris yra Kalėdų Senelio prototipas. Šis katalikų ir stačiatikių vyskupas buvo kilęs iš pasiturinčios šeimos, tad artėjant Kalėdoms jis norėdavo padėti vargstantiems.

Ypač Amerikoje yra gaji tradicija kabinti kojines ant židinio ir jose paslėpti nedideles dovanas. Yra pasakojama, kad tai kilo būtent iš šio vyskupo gerumo veiksmo, kai jis užsiropštęs ant vienos neturtingos šeimos stogo, per kaminą įmetė smulkių monetų ir jos pakliuvo tiesiai į tos šeimos kojines, kurios buvo sukabintos ant židinio atbrailos.

Sparta

Nedaug atsieinanti dovana

Dar vienas tokios dovanos privalumas – maža kaina. Dėl to tokia dėmesio išraiška ypač tinkama, jei norite parodyti dėmesį, bet nenorite išleisti itin didelės sumos. Tačiau, jei visgi norisi dar kažkuo praturtinti šią dovaną, galite papildyti ją puodeliu ar pledu. Ir štai – ši dovana įgauna dar daugiau vertės, nes ji padės susikurti bent trumpą ramybės akimirką namuose.

Sparta
Sparta
Sparta

Kalėdų dovana, kuri nudžiugins visus artimuosius

Kaip jau supratote, kojinės – tai dovana, kuri tikrai bus panaudota. Tai – visiems reikalingas daiktas, o kas svarbiausia – ši dovana niekuomet nebus nuobodi ir net gali pakelti nuotaiką. Juk galite rinktis iš tokios daugybės spalvų, rašto, dekoro sprendimų!

Sparta

Belieka tik apsilankyti https://spartatextile.lt/ ir atrasti TAS kojines, kurios jums ar jūsų artimiesiems labiausiai tiks. Ši Lietuvos įmonė yra sukaupusi daugiau nei 100 metų patirtį. Be to, būdami viena didžiausių kojinių gamintojų Lietuvoje ir Baltijos šalyse, kasmet pagaminama virš 3 mln. porų kojinių.

Į kiekvieno poreikius ir pomėgius ši įmonė žiūri lanksčiai, tad gali pasiūlyti sprendimus kiekvieno poreikiams: moteriškas, vyriškas, vaikiškas, sportines, darbines, kompresines, taip pat kojines medžiotojams ir žvejams.

Sparta

Originali verslo dovana

Ir, žinoma, kojinės yra ir viena iš populiariausių verslo dovanų. Tokią dovaną itin lengva supakuoti bei personalizuoti. O „Sparta Textile“ gali netgi sukurti kojines pagal Jūsų asmeninius poreikius. Daugiau apie tai čia. Dėl to nenuostabu, kodėl kojinių dovanojimas išgyvena renesansą.

Užsakymo nr.: PT_85945777