Išmintingai pasirinktais kvapais galime modeliuoti nuotaiką, nusiraminti, pagerinti dėmesingumą ir treniruoti atmintį. O pasitelkę bioaktyvias vaistinių aromatinių augalų molekules – eterinius aliejus - dar ir sustiprinsime organizmo atsparumą, mažiau sirgsime, lengviau susidorosime su stresu.

Sintetiniai kvapai - nesveika

Evoliucijos eigoje žmogų supo natūralūs gamtos, augalų kvapai. O su sintetinėmis medžiagomis gyvename tik apie 150 metų, ir tai tampa rimtu iššūkiu mūsų sveikatai. Nuolatinis kontaktas su svetimomis sintetinėmis molekulėmis, plastikais ir ftalatais trikdo mūsų hormonų veiklą, gali sukelti nevaisingumą, persileidimą, apsigimimus, ankstyvą brendimą, svorio augimą, neurologinius sutrikimus ar vėžį.

Todėl sintetinių medžiagų ir plastikų geriau vengti. Ypač nerekomenduojame naudoti kvapiklių su lazdelėmis, nes jie kvapą skleidžia be perstojo ir verčia organizmą, kepenis nepaliaujamai dirbti, šalinant kraujyje cirkuliuojančius chemikalus.

„Kvapų namai“ nuotr.

„Kvapų namuose“ jau 13 metų gaminame kokybiškus natūralius, botaninius kvapus ir kosmetiką. Mūsų produktai ne tik puikiai kvepia, jie yra dar ir švarūs! Esame vienintelė tokia įmonė, turinti savo analitinę kokybės laboratoriją, ir realiai, ne tuščiomis kalbomis ar popieriais užtikriname, kad mūsų gaminiai yra visiškai natūralūs, be ftalatų, sintetinių priemaišų, taršalų, juos galite drąsiai naudoti ir šalia vaikų, ligonių ar augintinių.

Siūlome sveikus, tvarius ir gyvenimą keičiančius dalykus, kuriuos gera dovanoti:

Pavargusiems mūsų aromaterapinės “Miego dulksnos“ – tai ramybės ir miego kvepalai, ir sau, ir patalams
Plušantiems eterinių aliejų mišinys „Ginančioji jėga“, „Koncentracija“, „Vairuotojams“
Artumo ieškantiems „Jausmingas atsipalaidavimas“
Irzliems „Pykčius raminantis“ arba bergamočių, levandų, rožių, santalo, kedrų, frankincenso eteriniai aliejai
Nuobodžiaujančius pakilti ir veikti įkvėps „Motyvacija“
Nerimaujančius dažniausiai užliūliuoja levandos, ramunėlės arba mišiniai „Nerimą sklaidantis“, „Sapnų gaudyklė“
Vidinės darnos siekiantiems - „Meditacija“, „Harmonizuojantis“
Besiilgintiems miškų ir pievų – „Eukaliptų giraitė“ ir „Čiobrelių pieva“. Paskleidę šių eterinių aliejų namuose, akimirksniu atsidursite gamtoje... Kartu galite pajusti ir terapinį poveikį – jie valys patalpos orą, saugos peršalimų sezono metu.

„Kvapų namai“ nuotr.

Kaip kvapai kuria komfortišką atmosferą namuose?

Net jei nekeliate kojos iš namų, simpatinę nervų sistemą atpalaiduojantys kvapai gali padėti išsklaidyti niūrą nuotaiką, dienos įtampas ir nerimą bei įpūsti gaivaus skersvėjo pabodusiuose namuose. Jūs nustebsite, kokie galingi augalų kvapai! Kuriuos eterinius aliejus naudoti ir kaip tai padaryti?

Parsineškit miško į namus nekirsdami eglutės – pakvėpinkite kambarius eglių, pušų ar kėnių eteriniais aliejais. Arba spygliuočiais besibadančiais mūsų naujais interjero kvepalais „Magic“.

Šilumos ir malonių žiežirbų įskels prieskoniniai kvapai: kardamonų, imbiero, laurų. Šiltus prieskonių kvapus galite drąsiai maišyti su įvairiais citrusų aliejais – taip gausit nuostabų aromatą namams, kuris nuobodžias namų sienas „nuspalvins“ ryškiais saulėtais tvinksniais.

„Kvapų namai“ nuotr.

Jei norisi taurios, gilios švenčių dvasios, rinkitės frankincenso (ladano), miros, santalo eterinius aliejus, tikrus smilkalus ar interjero kvepalus “Sacra”. Jie tiks susikaupimui, meditacijai, transformacijai ir ramiam adventiškam laukimui.

Kaip paskleisti kvapus?

Paprasčiausia kvapus namuose paskleisti specialiu garintuvu – difuzorium. Įlašinkite 1 – 10 lašų ir pagarinkite kelis kartus per dieną po 5 – 15 min.

Jei garintuvo neturite, užlašinkite kelis lašus eterinių aliejų ant servetėlės, vilnos ar kankorėžio ir padėkite ant šilto radiatoriaus.

„Kvapų namai“ nuotr.

Svarbu: laikykitės principo „mažiau yra geriau ir sveikiau“: kvapus naudokite saikingai, kvapas patalpoje turi būti vos juntamas, visuomet pradėkite nuo kelių lašų, įvertinkite, ar kvapai tinka visiems namiškiams.

Sveikame patalpos ore turi būti pakankamai deguonies, tad būtinai vėdinkite patalpas atidarę langus bent 2 kartus per dieną.

Išsirinkę dovanas Kvapų namuose, mažiau teršite aplinką. Mes nenaudojam plastikinių pakuočių, antrinių pakuočių, jokios sintetikos, jokių konservantų, didžioji dalis pakuočių perdirbamos; grąžinę stiklainėlius, gausite nuolaidą, o mes juos panaudosime dar kartą.

Užsakymo nr.: PT_85908757