Parduotuvių lentynos tiesiog lūžta nuo žaislų. Jų pasirinkimas toks platus, kad neretam nuo gausos net susisuka galva. Vis daugiau kalbama apie žaislo vertę vaikui, o tėvai ieško tokių, kurie lavina, moko, suteikia džiaugsmo, suartina šeimą, moko susikaupimo. Taigi, šiuolaikinės šeimos – itin reiklios ir ne visi žaislai laukiami jų šeimose, tačiau esama tokių, kurie keliauja iš kartos į kartą ir jau ne vieną dešimtmetį mūsų mažylius džiugina, moko, ugdo.

Mamų patirtys – šis žaislas būtinas kiekvienuose namuose

Pasak penkerių ir septynerių metų berniukų mamos Aistės, žaislas, kurį jos vaikai nuo mažų dienų itin mėgsta, kuris leidžia suderinti dviejų, skirtingų amžiaus, berniukų interesus – LEGO® DUPLO®.

LEGO DUPLO

„Pirmuosius šių konstruktorių rinkinius sūnums nupirkome, kai jie buvo vos vienerių metų – ir jau tada, kai tas žaislų pasirinkimas dar vaikui itin mažas – konstruktorius labai pasiteisino. Pirmiausia – dėl smulkiosios motorikos, nes tokio amžiaus vaikams itin svarbu lavinti „pincetinį“ paėmimą, mokytis jungti. O LEGO DUPLO detalės yra labai saugios, pakankamai didelės ir lengvai jungiamos. Tokio amžiaus mažyliai dar ir mėgsta dažnai savo žaislus „paragauti“, todėl labai atidžiai skaitydavau visų žaislų etiketes – kokiam amžiui jie skirti, ar turi visas licencijas, sertifikatus, reikalingus Europos Sąjungoje parduodamiems žaislams“, – pasakoja dviejų vaikų mama.

Jai pritaria ir kita, trejų metų Gustės, mama Sandra. Pasak jos, LEGO – žaislas, be kurio neturėtų augti nei vienas vaikas. Ji sako, kad dukros sukauptų rinkinių niekam nedovanos ir neparduos, juos pasiliks savo anūkams, nes tai itin vertingas žaislas – nepaveikus laikui ar madoms.

LEGO DUPLO

„Turime jau nemažą LEGO DUPLO kolekciją, bet kiekvienas papildymas dukrai suteikia daug džiaugsmas, nes atveria vis naujas žaidimų galimybes. Jei tik už lango prastas oras, visa šeima sėdame ant kilimo ir statome ūkininko namą bei rūpinamės gyvūnais. Gustė dievina ir kaladėles, kuriose jai gerai pažįstami herojai. Didieji LEGO DUPLO rinkiniai įdomūs ne tik vaikams, tačiau ir tėveliams. Mes ne ką mažiau įsitraukiame į statybas ir kuriame tą naują pasaulį. Manau, kad tai puikus būdas lavinti vaiko kūrybiškumą, kai dėlioja taip, kaip pats sugalvoja, ir puiki „mankšta“ jo sumanumui, kai bando vadovautis instrukcijomis“, – sako pašnekovė ir pabrėžia, kad tai dovana, su kuria niekada „neprašausi“.

„Draugų, artimųjų vaikams visada dovanoju LEGO DUPLO ar LEGO rinkinius, nes jų gali turėti begalę, jungti tarpusavyje, plėsti savo miestus, namus, ūkius ir t.t., ir jie niekada neatsibos“, – tvirtina mama.

LEGO DUPLO

Klasika, pakerėjusi milijonus mažų širdžių visame pasaulyje

Visi žino apie LEGO DUPLO naudą vaiko kūrybiškumui, sumanumui, smulkiajai motorikai, dėmesio koncentravimui, tačiau psichologai bei vaikų ugdymo ekspertai pabrėžia dar ir emocinę naudą. Tai šeimą ir draugus jungianti, vienijanti veikla. Nuoširdus buvimas kartu, kai tiek vaikui, tiek tėvams veikla yra maloni – visai šeimai dovanoja gerą emociją ir kokybišką laiką drauge.

Skirtingi LEGO DUPLO rinkiniai – skirtinga nauda ir pramoga vaikams. Be visiems žinomų lavinamųjų savybių, kartu su LEGO DUPLO vaiką galite mokyti spalvų arba skaičiuoti. Pavyzdžiui, prie grindų su lipnia juosta pritvirtinkite kuo daugiau skirtingų spalvų lapų. Išberkite LEGO DUPLO kaladėles ir kartu su vaiku jas rūšiuokite. Mokotės skaičių? Jums tikrai pravers linksmasis LEGO DUPLO „Creative Play“ skaičių traukinukas – kartu skaičiuokite vagonus ir mokykitės, kaip skaičiai atrodo.

LEGO DUPLO

Pažintis su gyvūnais, specialybėmis, transporto priemonėmis – LEGO DUPLO visa tai gali. Be tradicinio LEGO panaudojimo – statybų ir kūrimo – jis „pasitarnauja“ ir daugeliui kitų lavinamųjų veiklų.

Pavyzdžiui, du rinkiniai LEGO DUPLO „Ūkio gyvūnėliai“ ir „Town“ „Pasaulio gyvūnai“ padeda vaikui išaiškinti, kuo skiriasi naminiai gyvūnai nuo laukinių. Su mažyliu galite kalbėti, kodėl žmonės kai kuriuos gyvūnus augina, juos kasdien maitina, rūpinasi jų sveikata, o kiti – visu tuo rūpinasi patys. Su vaiku galite įsijausti į ūkio gyvenimą, uždaryti vištą vištidėje, nuvesti paršiuką ir veršiuką prie lovio ir vandens kibiro bei paglostyti draugišką katę. Ikimokyklinukams lengva sukonstruoti vištidę, o tai yra puiki pirmųjų konstravimo įgūdžių praktika.

LEGO DUPLO

„Pasaulio gyvūnai“ – tai itin didelis rinkinys, su kuriuo atsiveria tiesiog neribotos galimybės. Kartu su vaiku leiskitės į safarį Afrikos savanoje ir apsimeskite, kad fotografuojate liūtus ir žirafas, stebėkite mielus miško žvėrelius plaukdami kanoja per miško upę, statykite smėlio pilis tropiniame paplūdimyje, keliaukite stebėti banginių pietų ašigalyje.. Šiame, visą Žemės rutulį aprėpiančiame, LEGO DUPLO rinkinyje yra didžiulė žaislinių gyvūnų, pastatų, transporto priemonių, veikėjų ir priedų įvairovė, todėl galimybės įkvėpti bei įtraukti bet kurį vaiką – tiesiog neribotos.

Susikurk savo svajonių pasaulį pats

LEGO DUPLO traukinukas – tai pats kalėdiškiausias rinkinys. Jis ne tik patiks tiems vaikams, kurie neabejinga transportui, mašinoms, kitoms važiuojančioms priemonėms, tačiau leis sukurti visą LEGO miestelį, aplink kurį riedą traukinukas. Taip, taip, jis išties rieda. Rinkinys „Garvežys“ leis ne tik lavinti loginį mąstymą ir smulkiąją motoriką, tačiau ir suteiks galimybę susikurti visai naują žaislą – traukinių pasaulį su bėgiais, garvežiu, tiltais, traukinių stotimi bei jį išties įjungti, kad važiuotų. Jei sudėliosite jį aplink eglutę – štai ir turite judančią, žaismingą ir labai jaukią kalėdinę namų dekoraciją, su kuria vaikai gali žaisti.

LEGO DUPLO

LEGO DUPLO sparčiai tobulėja ir prisitaiko prie šiuolaikinio vaiko poreikių. Garvežys pūškuoja traukinio bėgiais, skleidžia garsus, kas vaikams suteikia nepaprasto smagumo. Specialios jo detalės leidžia jam keisti kryptį, sustoti, skleisti „tūtū“ garsą ir t.t. Išmanumui čia suteikta daug vietos, mat suaugusieji į savo telefonus gali atsisiųsti programėle, kurioje yra daug idėjų, kaip kaskart traukinių stotį galima paversti vis kitokia, taip pat – traukinį valdyti.

LEGO DUPLO

Išsiilgę grupinių žaidimų ir smagių veiklų su draugais – mielai pasiners į žaidimų aikštelės gyvenimą su LEGO DUPLO rinkiniu „Atrakcionų parkas“. Vaikams tokie rinkiniai ypač patinka dėl galimybės sukurti jų pačių realybėje itin mėgstamas pramogas: LEGO DUPLO žmogeliukai supasi karuselėje, joja ant arkliukų ar skuba prie ledų kioskelio.

LEGO DUPLO – dovana, atskleidžianti kiekvieno vaiko pomėgius!

Su LEGO DUPLO vaikas gali pats sukurti pasaulį – tapti architektu, projektuotoju, namų statytoju ar tiesiog kūrėju. Šie konstruktoriai leidžia vaikams realizuoti jų mėgstamas veiklas. Kitaip tariant – tai dovanos idėjos skirtingo amžiaus, skirtingų pomėgių ir skirtingų veiklų gerbėjams.

LEGO DUPLO

Transporto gerbėjams. Jei jūsų vaikas kiekvieną kartą net pašoka iš džiaugsmo, išvydęs pro šalį važiuojantį traukinį – jį neabejotinai pradžiugins interaktyvi LEGO DUPLO traukinių stotis. Čia jūsų mažyliai galės tapti ir garvežio vairuotojais, ir keleiviais, ir traukinių stoties darbuotojais. Magiška kelionė, į kurią vaikai gali kasdien leistis!

Policininkai, gaisrininkai. Vaidmenų žaidimai – juos dievina vaikai nuo dvejų metų iki beveik paauglystės. LEGO DUPLO padės tapti ir gaisro gesintojais ir kovotojais su nusikaltėliais. Iškelti katę iš medžio, o gal kuo skubiau užgesinti gaisrą – jūsų vaikui tai galimybė žaidimo pagalba tapti tikru superherojumi.

Namai ir šeima. Jei berniukai dievina transporto priemones ir herojus, mergaitės nuo senų laikų yra neabejingos šeimos žaidimams. Jos mėgsta lėlių namus (taip, taip, greičiausiai tokius turėjote ir jūs, ir jūsų mamos), o kai tą namą gali pats pasistatyti – džiaugsmas dar didesnis. LEGO DUPLO „Modular Playhouse“ tokią galimybę suteikia, nes jame rasite ne tik namą, tačiau ir atskirus kambarius jame: virtuvę, svetainę, miegamuosius, vonios kambarį. Belieka į rankas griebti vieną iš figūrėlių ir žaisti gyvenimą!

LEGO DUPLO

Kelionės ir gyvūnai. Mažyliai, kurie taip pat, kaip ir jūs, ilgisi kelionių, nuotykių, į juos pasinerti gali su LEGO DUPLO egzotiniais rinkiniais, pavyzdžiui, „Tropical Island“. Tigrų šeima, dramblienė su savo mažyliu, o gal labai mieli orangutangiukai – pasikvieskite juos į savo namus.

LEGO DUPLO

Tegul Kalėdų metas jūsų vaikams būna magiškas ir pilnas atradimų bei nuotykių, į kuriuos smagiausia leistis kartu su LEGO DUPLO.

Išsirinkti rinkinį savo vaikui galite ČIA.

Užsakymo nr.: PT_85754049