Nudžiugins naujas išmanusis telefonas

Nors vis dar populiari nuomonė, kad išmanieji prietaisai domina tik vyrus, „Topo centro“ rinkodaros vadovė Raimonda Gudaitė su tuo nesutinka ir tikina, kad jie tikrai pradžiugintų ne vieną moterį.

„Neretai girdime, kad moterys dažnai dovanų norėtų gauti išmanųjį telefoną. Išties, tai nestebina, mat šie prietaisai tobulėja greičiausiai, su jais praleidžiame daugiausiai laiko. Tokia dovana daugelio sąraše lenkia net prabangiausius papuošalus, kelionę ar koncertus, tad išmanųjį telefoną pasirinkti kaip dovaną moteriai, tikrai verta“, – sako pašnekovė.

Ji atskleidžia ir į ką, renkantis išmanųjį mobilųjį telefoną, klientės dažniausiai atkreipia dėmesį. Pasak R. Gudaitės, bene svarbiausi dalykai telefone išlieka išsiskirianti tam tikro modelio charakteristika, taip pat – gera kamera fotografavimui.

Rinkodaros vadovė priduria, kad pastaruoju metu daug kalbama apie duomenų apsaugą, tad į šį mobiliojo telefono aspektą taip pat kreipiamas didelis dėmesys, mat jame saugoma daug asmeninių duomenų.

Norintiems savo mylimajai, mamai ar draugei padovanoti vieną populiariausių telefonų, šiuo metu esančių rinkoje, Raimonda Gudaitė sako, jog klientai renkasi įvairių gamintojų išmaniuosius telefonus. Vis tik, ji išskiria ir vieną populiariausių pasirinkimų.

„Šiuo metu rinkoje lyderiauja „Apple“ produkcijos išmanieji telefonai. Taip pat ir daugelį nustebinusi tamsiai žalia spalva. Klientus domina laiko patikrintas dizainas, gerai fotografuojanti kamera ir labai patogus valdymas“, – sako ji.

Šalia mobiliojo telefono – išmanusis laikrodis

R. Gudaitės teigimu, ne mažiau tinkama Kalėdinė dovana moteriai – išmanusis laikrodis. Tiesa, nors išmanųjį telefoną šiais laikais turi bene kiekvienas, išmanusis laikrodis ar apyrankė ne visada atrodo būtina prekė.

Vis tik, toks prietaisas gali paįvairinti ar net palengvinti kasdienį gyvenimą.

„Išmanieji laikrodžiai ir apyrankės gali skaičiuoti žingsnius, sudegintas kalorijas, stebėti širdies ritmą, pranešti apie skambučius, el. laiškus ir atlikti daugybę kitų funkcijų, kurios tikrai palengvina gyvenimą ir susisiekimą su kitais žmonėmis. Vis dėlto, laikrodis vis dar laikomas aksesuaru, tad daug dėmesio skiriama ne tik jo funkcionalumui, bet ir išvaizdai“, – apie tai, į ką dažniausiai klientai kreipia dėmesį, kai renkasi išmaniuosius laikrodžius, pasakoja įmonės atstovė.

Išmanieji laikrodžiai

Ji priduria, kad išsirinkti tinkamą laikrodį nėra sunku, tereikia atsižvelgti į žmogaus, kuriam dovanosite, poreikius ir jau turimus kurio nors gamintojo prietaisus.

„Geriausia rinktis išmanųjį laikrodį, kurio operacinė sistema sutaptų su jūsų mobiliojo telefono. Taip bus galima geriau išnaudoti išmaniųjų prietaisų funkcionalumą“, – sako Raimonda Gudaitė.

Siūlo dovanoti išmanią transporto priemonę

Pašnekovė priduria, kad dažnai ne tik vyrai, bet ir moterys po Kalėdų eglute norėtų rasti elektrinį paspirtuką. „Nors paspirtukų sezonas pasibaigęs jau kurį laiką ir negrįš dar bent kelis mėnesius, moterys mėgsta galvoti apie ateitį“, – šypsosi pašnekovė.

Ji sako, kad tai – ne tik smagi, bet ir daug patogumo bei komforto suteikianti dovana. Pasak R. Gudaitės, šiuo metu vis svarbesniu aspektu renkantis tokį įrenginį tampa galimas maksimalus nuvažiuojamas atstumas.

„Taip yra todėl, kad paspirtuką vis dažniau daugelis naudoja kaip pagrindinę transporto priemonę šiltuoju metų sezonu, tad labai svarbu, jog su juo pavyktų nukeliauti reikiamą atstumą“, – pasakoja įmonės atstovė.

Pašnekovė primena, kad ne mažiau svarbūs aspektai renkantis įrenginį yra patvarumas, patogus valdymas, prietaiso saugumas ir kaina.

Kalėdoms – prietaisas, padovanojantis laiko

„Jeigu sau ir savo mylimai moteriai norėtųsi padovanoti laiko, verta pamąstyti apie dulkių siurblį-robotą, kuris ne tik taupo laiką, bet ir dažnai tampa „šeimos nariu“. Iš savo klientų pastebėjome, kad neretai dulkių siurblys-robotas gauna vardą, su juo žaidžia augintiniai“, – sako Raimonda Gudaitė.

Robotas dulkių siurblys

Jos teigimu, per pastaraisiais metais šie prietaisai labai patobulėjo, tad gali susitvarkyti su bet kokiu uždaviniu. Tiesa, renkantis, kokį įrenginį pirkti, vertėtų atkreipti dėmesį į galią ir išmanųjį kambario nuskaitymą, kad robotas žinotų, kur važiuoja, ir nuolat nesitrankytų į sienas.

Nori dovanoti praktiškesnes dovanas

Vis dėlto, visi išmanieji įrenginiai gali nepigiai atsieiti, tad tenka ieškoti išeičių. Kaip sako „Mokilizingas“ komercijos vadovas Vaidotas Rimeikis, iš klientų tenka vis dažniau išgirsti, kad savo artimuosius nori nustebinti didesnėmis dovanomis, kurios ne tik džiugins, bet ir bus naudingos kasdieniniame gyvenime.

Tačiau prieš perkant dovanas išsimokėtinai, įmonės atstovas pataria atsargiai įsivertinti savo galimybes.

„Prekes lizingu rekomenduojame įsigyti ne tuomet, kai neturite lėšų jų įsigyti iškart, o tada, kai mėnesinės įmokos už norimą pirkinį jums nebus našta. Pavyzdžiui, jeigu klientas nori įsigyti naujausią, 1000 eurų kainuojantį išmanųjį telefoną, skatiname jį įsivertinti, t. y. ar mėnesinė apskaičiuota įmoka nesukels papildomų rūpesčių ir neapkartins kasdienybės“, – priduria jis.

Vis tik, pašnekovo teigimu, lizingo paslauga žmonėms suteikia galimybę už norimą pirkinį atsiskaityti dalimis ir tai „nenuskausmina“ jų kišenės iškart – klientai gali įsigyti brangesnį, tačiau ne retai kokybiškesnį daiktą, kuris tarnaus daug ilgiau.

Užsakymo nr.: PT_83073439