Kaip pastebi dizainerė, pastaruoju metu yra labai populiarus natūralumas, tad „Gintaro baldai“ salonuose už itin palankią kainą siūlome paieškoti natūralaus medžio stalo ar poreikius atitinkančio stilingo minkšto kampo. O jei norisi į interjerą įnešti daugiau spalvų, Monika skatina nepabijoti išsirinkti nestandartinės spalvos ar stiliaus baldų. Anot dizainerės, šių metų švenčių ir ateinančių metų tendencijos, dominuosiančios namų interjero dekore – tai juodos ir baltos spalvos deriniai, bei žemės, vario atspalviai.

Kad namai būtų sklidini stebuklingos šventinės nuotaikos, visada pravers štai šios mažos detalės:

1. Jaukios pagalvėlės. Namams šventiško jaukumo sukurs ne tik baldai, bet ir tokios mažos detalės, kaip dekoratyvinės pagalvėlės. Mūsų salonuose galite išsirinkti spalvingų dizainerio A. Pogrebnojaus sukurtų vardinių pagalvėlių pagal M. Šagalo tapybą. Jau turime ir Kalėdinę liniją! Menininkas į šią savo šventinę kolekciją sudėjo daug šilumos – pagalvėlėse, ant kurių vaizduojami antikvariniai Kalėdiniai žaisliukai, atsispindi dizaineriui brangus vaikystės laikas, kuomet kartu su šeima buvo puošiama Kalėdinė eglutė. Juk visiems Kalėdos – tai mažytė laiko mašina, kuria galima persikelti į tuos šviesius laikus...

Kalėdų dekoracijos (Mato Baranausko nuotr.)

2. Baltos keramikos klasika. Neblėstančia klasika vis dar išlieka balta spalva. Balti keramikiniai indai ir interjero detalės – lėkštės, žvakidės, vazos pripildo namus subtilia antikine klasika. Galite pabandyti eksperimetuoti baltą spalvą derindami ir su ryškesniais akcentais. Šiais metais itin madingas baltos ir auksinės spalvos duetas – neapsigausite, jei padovanosite tokių spalvų suvenyrą sau ar artimiesiems.

Kalėdų dekoracijos (Mato Baranausko nuotr.)

3. Stiklo spindesys. Stiklas visada žavi savo spindesiu ir simbolizuoja laikmetį, kai žemė apsitraukia ledu. Ar pastebėjote, jog stikliniai interjero aksesuarai – stiklainiai, vyno taurės, vazos, žvakidės, tortinės, padėklai atrodo taip pat žavingai kaip ir užšalusi upė? Įneškite į savo namus nepamainomą gamtos jėgą!

Kalėdų dekoracijos (Mato Baranausko nuotr.)

4. Stilingos lempos. Kambario kamputyje jaukiai šviečiantis stilingas stalinis šviestuvas arba toršeras visada nuteikia pakiliai bei romantiškai. Toks švenčių akcentas aplinkai suteikia savotiško šarmo ir įneša paslapties. Ypatingą efektą kambaryje išgausite šviestuvo skleidžiamą šviesą derindami su žvakių liepsnos skleidžiama šviesa.

Kalėdų dekoracijos (Mato Baranausko nuotr.)

5. Maži Kalėdų simboliai. Šv. Kalėdos neįsivaizduojamos be tradicinių simbolių. Baltos dekoratyvinės šviečiančios eglutės, apšerkšnijusios, pasidabruotos, paauksuotos šakelės ar baltas keramikinis elnias su aukso papuošimais puikiai atstos ir namų puošmeną, ir mielą Kalėdinę dovanėlę.

Kalėdų dekoracijos (Mato Baranausko nuotr.)

5. Rankų darbo žvakės. Žvakės – neatsiejamas žiemos švenčių atributas. Tačiau neapsistatykite pernelyg ryškių spalvų žvakėmis. Verčiau rinkitės klasikines baltas, aukso ar sidabro spalvos žvakes, nuteikiančias žiemiškai nuotaikai. Klasikinės rankų darbo žvakės sukurs tikrą pasaką tiek ant švenčių stalo, tiek ant palangės ar židinio.

Kalėdų dekoracijos (Mato Baranausko nuotr.)

Nepabijokite namų interjerui įnešti gyvumo – suderinus viską subtiliai ir skoningai, pakaks vos kelių ryškių detalių: jaukių pagalvėlių, krėslo, stilingos kėdutės, pufiko ar paveikslo, drąsesniems – ryškios sofutės. Dizainerė Monika pabrėžia: “Nebijokite bandyti, eksperimentuoti, būti savimi, būti kitokiais, būti ryškiais. Paprastumas dekoruotas unikalumu – visada labai žavi.”

Kalėdų dekoracijos (Mato Baranausko nuotr.)

Atsižvelgdami į išaugusią stalų ir minkštų kampų paklausą bei norėdami prisidėti, kuriant namų jaukumą kartu su Jumis, UAB „Gintaro baldai“ komanda pasirūpino tiek baldų, tiek Kalėdinių dekoracijų specialiais pasiūlymais. Jaukių baldų, Kalėdinių dekoracijų ir dovanų ieškokite šiuose „Gintaro baldai“ internete arba salonuose:

Vilnius, Savanorių pr. 176, PC „Norfa Bazė“
Kaunas, Taikos pr. 141, PC „Plaza“
Klaipėda Bazė, Artojo g. 3, Klaipėda
Alytus, Naujoji g. 50, II aukštas
Marijampolė, Kauno g. 102, I aukštas
Mažeikiai, Daukšos g. 26
Utena, Basanavičiaus g. 72

Užsakymo nr.: PT_79732993