Kelionių organizatoriai pasirūpina svarbiausiais patogumais

Privalumų, kodėl verta rinktis kelionių organizatorių pasiūlymus atostogoms, plačiai pristatinėti tikriausiai nereikia. Išsirenkate kelionės kryptį ir jums patinkantį viešbutį, o visais kitais organizaciniais reikalais už jus pasirūpina tikri savo srities profesionalai.

Pirkdami visą kelionės paketą, klientai įprastai sutaupo ne tik pinigų, bet ir laiko. Į standartinį kelionės paketą įskaičiuotas ne tik skrydis, bet ir apgyvendinimas viešbutyje. Jums tereikia nuspręsti, kokiame viešbutyje ir kokiai trukmei norite apsistoti. Skrydžiais ir kelione į viešbutį bei į oro uostą atostogų pabaigoje taip pat pasirūpina kelionių organizatorius.

„Kartais reklamą pamatę klientai sudvejoja dėl pasiūlymo, tačiau visais atvejais vertėtų atidžiau panagrinėti įvairius galimus to paties pasiūlymo variantus. Kelionių organizatoriai reklamoje įprastai skelbia pačius populiariausius ir kainos atžvilgiu patraukliausius pasiūlymus, tačiau kiekvienas klientas tą pačią kelionę gali susidėlioti pagal savo poreikius“, – patikslina „Tez Tour“ atstovė.

Įprastai viešbučiai siūlo kelis skirtingus kambarių tipus ir maitinimo variantus. Pavyzdžiui, atostogas ketinantys leisti viešbučio teritorijoje, įprastai renkasi viskas įskaičiuota maitinimo tipą. Tie, kurie nusiteikę intensyviai keliauti ir tyrinėti šalį, gali pasirinkti ir kitus maitinimo tipus – tik pusryčius, tik vakarienes ar nakvynes viešbutyje be įskaičiuoto maitinimo.

Atostogoms nuo pirmosios minutės – papildomos paslaugos

Keliautojai gali ne tik savarankiškai ir lanksčiai susidėlioti savo atostogų programą, bet ir užsitikrinti maksimalų komfortą visos kelionės metu, pasirinkdami papildomas paslaugas.

Vargina eilės prie patikros? Ne bėda. Oro uosto siūloma greitosios keleivių patikros paslauga leis išvengti įprastinių eilių ir nepageidaujamo kontakto su kitais asmenimis. Greita, saugu ir labai patogu net ir labiausiai užimtu paros metu.

Nesinori laukti skrydžio bendroje salėje? Jūsų laukia speciali Vilniaus oro uosto laukimo salė, kurioje už papildomą mokestį ne tik patogiai leisite laiką, bet ir mėgausitės neribotais šaltais užkandžiais, desertais bei gėrimais.

Keliaujantiems su didesne kompanija ir norintiems privačios erdvės, yra galimybė užsisakyti VIP terminalą – atskirą laukimo erdvę su restoranu. Prezidentiniame laukiamajame pasijusite tikrai išskirtinai, o ir kelionės registracija, muitinė bei kiti privalomieji formalumai neužtruks, nes jus oro uosto darbuotojai aptarnaus individualiai.

Be abejonės, komfortiškai norisi jaustis ir paties skrydžio metu, ypatingai jei keliaujate su mažais vaikais ar skrendate į tolimesnę šalį ir lėktuve praleisite ne vieną valandą. Tam, kad jaustumėtės maksimaliai patogiai, galite pasirinkti ne tik vietas su papildoma erdve kojoms, bet ir maitinimą skrydžio metu. Šias paslaugas „Tez Tour“ kelionių ekspertai rekomenduoja užsisakyti iš anksto.

Jei kelionės metu švenčiate ypatingą progą, pasinaudokite neeiline galimybe ir užsakykite įgulos pasveikinimą. Beje, šią paslaugą galima užsakyti ir atskirai, net jei patys lėktuvu skristi neketinate, tačiau žinote, kur ir kada skrenda jūsų artimieji. O galbūt nereikia laukti jokios progos? Juk kiekvienam būtų smagu asmeniškai įgulos vardu išgirsti palinkėjimą tiesiog gerai praleisti atostogas.

Atvykus į šalį jus visuomet pasitiks „Tez Tour“ atstovai, kurie pasirūpins grupiniu keleivių pervežimu į pasirinktus viešbučius. Norintiems daugiau komforto, kelionių organizatorius siūlo VIP pasitikimą ir kelionę iki viešbučio limuzino klasės automobiliu. Jei kartu keliauja didesnė kompanija, galima užsisakyti privatų automobilį tam tikrai grupei žmonių.

„Mūsų klientai jau atradę papildomų paslaugų privalumus. Keliaujantys ilgesnius atstumus dažniausiai iš anksto užsisako vietas su papildoma erdve kojoms, taip pat ir maitinimą lėktuve. Užsisakius šią paslaugą, keleiviai aptarnaujami pirmumo eile, tad jiems netenka laukti. Keliaujantys didesnėmis grupėmis neretai pasirenka ir individualaus pervežimo paslaugą, mat ji kainuoja nebrangiai, o kelionė iki viešbučio būna ne tik trumpesnė, bet ir komfortiškesnė“, – sako I. Aukštuolytė.

Tiems, kurie į kelionę planuoja imti daugiau bagažo, nei numatyta standartiniame kelionės pakete, visuomet suteikiama galimybė įsigyti papildomo bagažo paslaugą. Tokia galimybe dažnai naudojasi aktyvaus laisvalaikio mėgėjai, gabenantys sportinį inventorių – slides, dviračius, banglentes ar kitą įrangą.

Ramiai gali jaustis ir tėvai, kurių vaikai ketina keliauti be suaugusiųjų priežiūros. Užsisakius vaiko palydos skrydžio metu paslaugą, vaikas nuo registracijos langelio yra palydimas iki lėktuvo, kuriame įgula vaiką prižiūri viso skrydžio metu. Atskridus, paskirtas oro uosto darbuotojas vaiką palydi iki pasitinkančio asmens.

Daugumą papildomų paslaugų keliautojai gali pasirinkti ir užsisakyti savarankiškai internetu. Kelionę perkant kelionių agentūrose, apie papildomas paslaugas reikėtų teirautis agento, kuris jūsų individualius pasirinkimus įtrauks į sutartį.

Užsakymo nr.: PT_89338493