Kaip interjero dekoracijas, naudoti galite tiek tekstilę, tiek apšvietimą bei kitus dekoro smulkius elementus (vazas, žvakides ir pan.). Skirtingų tipų šviestuvai ypač dėkingi dėl praktiškumo: tinkamai parinktas toršeras yra interjero akcentas kambaryje ir, tuo pačiu, užtikrina, kad jūsų akys nepavargs nuo nepakankamos šviesos. Leidžiant romantišką vakarą tokioje jaukioje šviesoje, galite būti ramūs, kad jūsų draugas ar draugė išeiti nesuskubs!

„Swing“ pastatomas grindų šviestuvas išradingo dizaino. ISKU teikia daug dėmesio šiai prekių grupei. Mes norime paskatinti Lietuvius dekoruoti savo namus išskirtiniais ir ypatingais akcentais. Kartais užtenka ir vieno ar dviejų dizaino aksesuarų, kad kambarys įgautų visiškai naują veidą ar tiesiog jam suteiktumėte šviežumo. Šviestuvas „Swing“ itin šiuolaikiškas, tačiau neperkrauto dizaino, aiškių elegantiškų linijų. Naudojamos medžiagos – kokybiškas chromuotas metalas ir šviesaus tono medžiaginis gaubtas. Galite rinktis ir juodą „Swing“ toršerą. Pastarasis suteiks daugiau solidumo interjerui.

„Art Deco“ stiliaus šviestuvo „Swing“ matmenys: aukštis 158cm, plotis 74cm. Gaubto skersmuo yra 35cm, kuriame dedasi viena, maksimalus 60W galingumo, E27 lemputė.

Šioje serijoje rasite ir „Swing“ stalinį šviestuvą. Abu šie šviestuvai vienoje patalpoje ar nedideliame bute padės sukurti vientisą, harmoniją skleidžiantį stilių. Subtilių interjero aksesuarų dėka namus lengvai paversite stilingais!

Užsakymo nr.: PT_79619403