Isku dizaineriai sukūrė naują valgomojo baldų liniją „Eko“. „Eko“ suomiškų baldų linija išskirtinė savo aukšta kokybe bei plačiu matmenų pasirinkimu. Skirta ištikimiems skandinaviško stiliaus mėgėjams. Ąžuoliniai „Eko“ stalai patvarūs, rankų darbo, nesenstančio ir gerai apgalvoto dizaino. Stalviršiui naudojama ąžuolinė MDF plokštė, o rėmas ir kojos - ąžuolo masyvo.

Valgomojo stalas „Eko“ (ISKU nuotr.)

Valgomasis stalas – tai tarsi viso valgomojo baldų komplekto širdis. Visos kitos virtuvės ir valgomojo baldų komplekto dalys turi išsidėlioti aplink jį. Kokio dydžio „Eko“ stalą rinktis? Didesniam valgomajam kambariui labiau tiks didesnis, pailgintas valgomasis stalas, o mažesniam geriausia rinktis mažą ar vidutinį. Pavyzdžiui, keturiems asmenims tiks 120 cm ilgio, šešiems asmenims 140 - 160 cm, o aštuoniems asmenims ilgiausi 180 - 200 cm ilgio stačiakampio formos „Eko“ valgomasis stalas. Be to, kad kambarys atrodytų ne per tuščias, valgomajame taip pat galite pastatyti pagalbinį „Eko“ kavos staliuką, indaują ar tiesiog dekoracijų.

Valgomojo stalas „Eko“ (ISKU nuotr.)

„Eko“ serijos stalų dydžių pasirinkimas platus – nuo 120 iki 200 cm ilgio. Jeigu ieškote praktiško sprendimo – rinkitės prailginamą „Eko“ valgomojo stalą. Šie stalai Jūsų namuose sukurs jaukią ir šiltą atmosferą!

Užsakymo nr.: PT_79832883