Ar jūs prijaučiate skandinaviškam dizainui, natūralumui, laisvei ir erdvei? Tuomet šis „Isku“ sukurtas puikus „Hieno“ kavos staliukų komplektas kaip tik jums! Jis iškart patrauks kiekvieno žvilgsnį. Tradicinė forma, bet netradicinis skaičius. Jeigu jums reikia daugiau vietos žurnalams arba jus aplankė keli svečiai – naudokite visus tris staliukus! O galbūt turite pakankamai erdvės juos dailiai išdėlioti savo svetainėje nuolatos.

Staliukai „Hieno“ (ISKU nuotr.)

Tai ne tik stilingas, bet ir praktiškas, mobilus baldas. „Hieno“ kavos staliukai nedideli ir nesunkūs, taigi prireikus, vieną galite pasistatyti prie miegamojo lovos, kad šeštadienio rytą patogiai išgertumėte puodelį kavos. O gal pavasarį norite pražydinti hiacinto žiedą, taigi pastatysite jį šalia lango. „Hieno“ kavos staliukų rinkinys jums suteikia visišką laisvę!

Staliukai „Hieno“ (ISKU nuotr.)

Didžiausio „Hieno“ staliuko matmenys: P41x35, A65 cm (plotis, aukštis). Galimos trys medienos spalvos - balta, tamsiai ruda ir natūralaus beržo. Galutinė kaina priklausys nuo jūsų pasirinkimo. Išsirinkite jums mieliausią spalvą ir papildykite savo svetainę praktišku baldu!

Užsakymo nr.: PT_78516055