Nedidelis staliukas daugeliui atlieka svarbų vaidmenį namų interjere. Dalis mūsų, be šio baldo neįsivaizduojame savo namų poilsio zonos. Kitiems – tai „nematomos“ zonos baldas, būtinas bendravimui. Pavartę namų interjero žurnalus, pamatysite, kaip ant kavos, žurnalinių staliukų kuriamos dekoratyvinės interjero kompozicijos iš prabangių vazų, žvakidžių, indų. Pamirštant praktiškumą, renkamės stilių, dizainą bei grožį..

„Bergen“ staliukai žemi, kelių spalvų marmuriniu arba ąžuoliniu paviršiumi. Išskirtiniai savo optimaliu dydžiu. Nedidelio stalviršio dėka, jie gali būti ir pagalbinis baldas, ir interjero dizaino elementas, puošmena. Puikiai tiks ir greta lovos miegamajame, šalia krėslo svetainėje. O tokio dailaus dizaino „Bergen“ staliukas pastatytas prieškambaryje – sukurs puikų pirmą įspūdi pas jus užsukusiems svečiams. Ir be abejo, vis dar tinkamas dydis kavai ar arbatai išgerti. Marmurinis stalviršis itin prabangus, būdingas moderniam stiliui. Kiekvienos plokštės raštas unikalus - gamtos sukurtas. Pasirinkti galite iš trijų marmuro spalvų: baltos, juodos ir žalios. Ąžuoliniai, „Rustic“ stalviršiai labiau primena skandinavišką stilių. Tai klasika, kurią pasirinkę visada būsite madingi. Rėmas tvirto, modernaus dizaino: tarsi tuščiaviduris kubas, pagamintas iš juodai dažyto metalo. Rinktis galima ir nedažytą, metalo spalvos rėmą.

Dėmėsio vertos ir „Bergen“ konsolės. Konsolė - romantiškas interjero akcentas! Pagalbinis baldas namuose, o suteikia tiek žavesio ir gerų emocijų... Pavartę namų interjero žurnalus, pamatysite, kaip ant konsolių kuriamos dekoratyvinės interjero kompozicijos iš prabangių vazų, žvakidžių, indų, taigi pamirštant praktiškumą - renkamės stilių, dizainą bei grožį.. Visada namuose atsiranda daiktų, kuriuos į uždarą komodą dėti nepraktiška. „Bergen“ konsolė ne tik interjero puošmena, bet ir praktiškas baldas.

Užsakymo nr.: PT_78461489