TV komodoje pasidėsite visus laidus, papildomas jungtis, televizoriaus pultelius, instrukcijas. Žinoma, „Cannes“ komodą galite naudoti ir kaip pagalbinį baldą - spintelę, savo svetainėje. Ji puikiai tam pritaikyta. Visuose namuose prireikia vietos dokumentams, albumams ar panašiems daiktams. Gerai, kai jie yra „po ranka“ ir „nematomi“. O komodos paviršius puikiai pasitarnaus foto rėmeliui, brangiam suvenyrui ar gėlei pastatyti.

TV komoda „Cannes“ (ISKU nuotr.)

Ši „Cannes“ TV komoda didelė ir talpi, 180 cm pločio, tačiau ji tobulai įsilies jūsų svetainėje ar miegamajame. Komodos priekinė dalis gali būti užsakoma su baltu arba žalsvu stiklu. Metalinės žemos aliuminio kojelės priderintos prie komodos paviršiaus ir rankenėlių. Viduryje yra papildoma kojelė, kuri garantuoja stabilumą ir tvirtumą. Judančios spintelių dalys atsidaro ir užsidaro švelniai, be garso. Ši visuma baldą daro nepriekaištingu.

TV komoda „Cannes“ (ISKU nuotr.)

„Cannes“ TV komoda yra tik vienas iš šios serijos baldų. Įsigyti galite mažesnę, 120cm pločio TV komodą bei daugiau šio minimalistinio modernaus stiliaus variantų: spinteles, įvairaus dydžio komodas, indaujas, vitrinas. Visa ši serija pagrįsta funkcionaliais, kokybiškais, išskirtinius sprendimus siūlančiais, baldais.

Užsakymo nr.: PT_78939551