Skandinaviška kokybė ir visada madinga balta spalva – puikus pasirinkimas! „Virta“ vitrina kompaktiška ir daili. Vientisas stiklas durelėse suteikia lengvumo įspūdį. Taip pat ir stiklinės vitrinos lentynos. Tokioje „Virta“ vitrinoje sudėsite jums brangius suvenyrus ar dovanas, foto rėmeliuose įamžintas įsimintinas akimirkas, gražų indų servizą. Visos judančios dalys turi kokybiškus mechanizmus, todėl atsidarinėja sklandžiai ir tyliai. Vitrinos pagrindas aiškiai matomų kojelių neturi – ji elegantiškai stovi ant keturių kampuose esančių medinių padelių.

Tokio tipo baldas ir naudingas, ir puošia namus. O ypač gražiai atrodo greta kitų tos pačios serijos baldų – komodos, stalo, spintelės. Jeigu turite daugiau vietos, visada galite rinktis didesnę dvigubą vitriną. O jeigu norite, kad joje būtų dalis uždarų lentynų – užsisakykite kombinuotą vitriną su stalčiais.

Vitrina „Virta“ (ISKU nuotr.)

Minimalistiniai baldai plačiai ir lengvai pritaikomi. „Virta“ vitrina tiks ne tik svetainėje, bet ir virtuvėje ar net biure. Tai aukštos kokybės baldų serija, kurioje rasite komodas, televizoriaus spinteles, rašomuosius stalus.

Užsakymo nr.: PT_78714239