Balta „Torino“ TV komoda neabejotinai gražus ir stilingas baldas! Aukštos kokybės, nedidelė, vieno stalčiaus komoda puikiai žiūrisi modernių namų svetainėje ir ne tik. Ją pritaikysite ir biure, ir viešose patalpose. Čia pasidėsite visus laidus, papildomas jungtis, televizoriaus pultelius, instrukcijas arba tiesiog dokumentus, albumus, viską, ką reikia turėti netoliese.

TV spintelė „Torino“ (ISKU nuotr.)

„Torino“ yra kompaktiškas, baldas. Ši komoda yra vidutinio dydžio ir ji tobulai įsilies pasirinktoje erdvėje. Komodos priekinė dalis gali būti užsakoma su baltu arba tamsiu stiklu. Metalinės žemos aliuminio kojelės ir rankenėlė susilieja su balta baldo spalva. Viduryje yra papildoma kojelė, kuri garantuoja stabilumą bei tvirtumą. Judančios spintelių dalys atsidaro ir užsidaro švelniai, be garso. Ši visuma baldą daro nepriekaištingu ir elegantišku.

TV spintelė „Torino“ (ISKU nuotr.)

„Torino“ TV komoda yra tik viena iš šios serijos baldų. Siūlome daug minimalistinio modernaus stiliaus variantų: skirtingas spinteles, įvairaus dydžio komodas, indaujas. Visa ši serija pagrįsta funkcionaliais, kokybiškais, išskirtinius sprendimus siūlančiais, baldais.

Užsakymo nr.: PT_78714237