Dvivietė ir trivietė „Dolce“ sofos – vienas iš pavyzdžių, kuomet baldas idealiai tinka biuro interjere, ypač vilktos odiniais apmušalais, suteikiančiais prabangos ir solidumo. Tačiau kampinė sofa iš esmės yra labiau namų baldas, bet dažniau jeigu jis vilkas gobelenu. Šį „Dolce“ modelį norime parodyti vilktą ne tik šviesaus tono gobelenu, bet ir klasikinės baltos spalvos oda. Odiniai apmušalai labai pakeičia ir bendrą sofos įspūdį, priduoda prabangos ir solidumo. O juoda ir balta spalvos šios sofos dizaine – tai neišblėstanti ir visada madinga klasika!

Kalbant apie „Dolce“ kampinių sofų dizainą – jis šiek tiek skiriasi nuo dvivietės ir trivietės sofų. Išskirtinis porankių dizainas ir dekoratyvinės siūlės yra pagrindinis „Dolce“ dizaino akcentas. O kampinės sofos modelis turi tik vieną šoną ir siūlių atloše nėra – taigi dizainas savaime labiau minimalistinis ir tradicinis. Lengvumo ir elegancijos priduoda ne tik balta spalva, bet ir siaurėjančios, lengvai į šonus pasvirusios, sofos kojelės. Ši visuma baldą daro ir moderniu, ir klasikiniu, jūsų jaukios svetainės ar biuro, akcentu. „Dolce“ kampinės sofa gan kompaktiška, palyginus su kitomis, didelėmis, „lounge“ tipo sofomis. Tai patogus, bet erdvės neapkraunantis baldas.

Sofa yra pagrindinis namų baldas, todėl visada verta investuoti į kokybiškus ir ilgaamžius baldus. „Dolce“ serijoje rasite ir dvivietę bei trivietę sofas.

Užsakymo nr.: PT_78981195