Dvivietė ir trivietė „Dolce“ sofos – vienas iš pavyzdžių, kuomet baldas idealiai tinka biuro interjere, ypač vilktos odiniais apmušalais, suteikiančiais prabangos ir solidumo. Tačiau kampinė sofa iš esmės yra labiau namų baldas, todėl šį modelį norime parodyti ne tik klasikinės baltos spalvos oda, bet šviesaus tono gobelenu. Audinys visada suteikia daugiau jaukumo ir šilumos. Be to labai pakeičia ir bendrą sofos įspūdį.

Kalbant apie „Dolce“ kampinių sofų dizainą – jis šiek tiek skiriasi nuo dvivietės ir trivietės sofų. Išskirtinis porankių dizainas ir dekoratyvinės siūlės yra pagrindinis „Dolce“ dizaino akcentas. O kampinės sofos modelis turi tik vieną šoną ir siūlių atloše nėra – taigi dizainas savaime labiau minimalistinis ir tradicinis. Tai į komfortą ir praktiškumą orientuotas baldas, kuriam lengvumo ir elegancijos priduoda siaurėjančios, lengvai į šonus pasvirusios, sofos kojelės. Ši visuma baldą daro labiau moderniu, nei klasikiniu, jūsų jaukios svetainės akcentu. „Dolce“ kampinė sofa gan kompaktiška, palyginus su kitomis, didelėmis, „lounge“ tipo sofomis. Tai patogus, bet erdvės neapkraunantis baldas.

Kampinė sofa „Dolce“ (ISKU nuotr.)

Sofa yra pagrindinis namų baldas, todėl visada verta investuoti į kokybiškus ir ilgaamžius baldus. „Dolce“ serijoje rasite ir dvivietę bei trivietę sofas.

Užsakymo nr.: PT_78947879