Ieškote kokybiškos, klasikinės ir bent tris žmones talpinančios sofos? Tuomet „Foster“ yra kaip tik jums - tinkanti ir namuose, ir biure. Tradiciniai, klasikiniai vieno tono ir paprasto rašto audiniai yra patvarūs ir ilgaamžiai. Nepergyvenkite, po kelių metų jums neteks ieškoti naujos - ši sofa bus ilgalaikė investicija.

Sofa „Foster“ (ISKU nuotr.)

Trijų vietų „Foster“ sofa yra nuolat madingo klasikinio dizaino ir stiliaus. Ji praktiška ir tinkanti daugeliui kambarių. Parinkite vieną ar dvi sofas ir nedideliame kambaryje galutinis rezultatas bus puikus, nes „Foster“ gaminiai padaro kambarį išskirtinai unikalų ir gražų.

Stilingos metalinės kojos suteikia lengvumo, o kokybiškas audinys - nepriekaištingą užbaigtumą. Tiek kojos, tiek audinys pagaminti iš patvarios medžiagos. Sofos audinys gali būti keleto atspalvių: šviesiai pilkas, juodas, smėlio spalvos, mėlynas ir baltas.

Sofa „Foster“ (ISKU nuotr.)

„Foster“ serijoje rasite mažesnę dvivietę bei kampinę „Foster“ sofas. Įvertinkite savo patalpos erdvę ir išsirinkite sau optimaliausią variantą! Tai nesenstantis, komfortabilus modelis tinkantis visiems šeimos nariams.

Užsakymo nr.: PT_78825231