Skirtumas tarp sofos ir kušetės yra didelis. "Florence Dutti" sofa yra romantiškas, elegantiškas ir gražus baldas. Ši dvivietė sofa kompaktiška, nedidelė. Ideali įsimylėjėlių porai, bet joje ir patys nesijausite vieniši, skaitydami įkritę savo mėgstamą knygą. Minkštas atlošas ir sėdimoji dalis labai patogios. Šiek tiek išlenkti porankiai suteikia romantinio stiliaus. Beveik paslėptos po audiniu sofos kojos, sukuria iškilmingą įspūdį ir padaro ją pagrindiniu viso interjero objektu.

Dvivietė sofa „Florence Dutti“ (ISKU nuotr.)

Dvivietei „Florence Dutti“ sofai galite rinktis iš kelių audinio spalvų ir tekstūrų. Populiarūs yra augalų motyvais dekoruoti audiniai. Pasirinkite tai, kas yra artimiausia jūsų stiliui - tamsus, ryškus ar klasikinis baltas audinys. Sofos užpildas – kokybiškas baldinis porolonas, padengtas sintepono sluoksniu, tinkamo minkštumą ir suteikia daug komforto.

Dvivietė sofa „Florence Dutti“ (ISKU nuotr.)

Prie šios sofos prisiderinti galite ir „Florence Dutti“ fotelį. O jeigu turite erdvią svetainę – rinkitės didesnę, trivietę ar kelias, skirtingų dydžių, sofas.

Dvivietė sofa „Florence Dutti“ (ISKU nuotr.)

Užsakymo nr.: PT_78806753