Trivietė sofa „Como“ (ISKU nuotr.)

Ar jūs pasitikite šiaurietišku dizainu ir kokybė? „HT Collection“ yra Suomijos baldų gamintojas, kurio produkcija yra gerai žinoma ir patvari. Nesenstantys skandinaviško dizaino, subtilaus rankų darbo, aukštos kokybės gobelenai su meile ir kruopštumu naudojami daugiau nei 50 metų baldų gamyboje. „Como“ sofa yra minkšta, praktiška, natūralaus plunksninio užpildo. Galimos įvairios spalvų variacijos bei odiniai apmušalai. Sofa turi lengvai nuimamą užvalkalą, kurį esant poreikiui galėsite nesunkiai išvalyti, o po keleto metų galbūt net pasikeisti į naują spalvą. Tokiu būdu sėkmingai sukursite kambaryje visai naują vaizdą!

Trivietė sofa „Como“ (ISKU nuotr.)

„Como“ trivietė sofa gana didelė, todėl joje patogiai ir erdviai sėdėti gali mažiausiai trys suaugusieji. Ši sofa labai tinkama šeimoms vertinančioms kokybę bei komfortą. Metalinės kojos, esančios šiek tiek aukščiau virš grindų, suteikia jai erdvumo jausmą. Kodėl gi neinvestavus į skandinavišką kokybę? Rinkitės savo jaukiems namams nesenstančio dizaino baldus!

Trivietė sofa „Como“ (ISKU nuotr.)

„HT Collection“ „Como“ produktų serijoje taip pat yra mažesnė 180cm bei kampinė sofos, fotelis, pufas kojoms bei staliukas. Be vargo sukomplektuosite puikiai derantį rinkinį pritaikytą jūsų turimai erdvei.

Užsakymo nr.: PT_78791229