Sofa-lova „Roma“ (ISKU nuotr.)

Ar jūs esate iš tų žmonių, kurių namuose nuolatos šurmuliuoja daug draugų? O galbūt turite didelę šeimą ir dėl vietos svetainėje tenka nuolatos kovoti? Kampinė sofa-lova „Roma“ yra funkcionalus baldas pritaikomas mažesnėse ar didesnėse erdvėse, ant kurio patogiai įsitaisys didelė kompanija.

Sofa-lova „Roma“ (ISKU nuotr.)

Šios mūsų kampinės sofos-lovos „Roma“ privalumas tas, kad ji gali būti lengvai pritaikoma bet kokio stiliaus namuose. Tai paprasto dizaino, tradicinių formų baldas. Tačiau labai funkcionalus. Esant reikalui, sofa „Roma“ lengvai transformuojasi į lovą ir užtikrintai apgobia jūsų mylimiausiuosius nakties poilsiui. Dar didesniam jūsų patogumui "Roma" taip pat turi daiktadėžę, kad jaukūs užklotai visuomet būtų po ranka.

Sofa-lova „Roma“ (ISKU nuotr.)

Masyvios medinės sofos-lovos „Roma“ kojos suteikia baldui tvirtumą bei solidžią išvaizdą. Universalus ir nepretenzingas dizainas, didelė spalvų įvairovė leis šiam baldui tapti mylimiausiu jūsų namų kampeliu.

Sofa-lova „Roma“ (ISKU nuotr.)

Įsirenkite jaukiausią namų kampelį kartu su „Isku“ kampine sofa-lova „Roma“. Leiskite šiam baldui tapti jūsų šeimos traukos centru!


Užsakymo nr.: PT_78641635