Dvivietė sofa „Free“ (ISKU nuotr.)

Sofa „Free“ turi nuimamus atlošus ir sėdimąsias dalis, taigi esant poreikiui galėsite nesunkiai išvalyti susikaupusius nešvarumus. Tai kompaktiška nedidelė sofa, todėl ją nesunkiai pritaikysite įvairiose erdvėse. Ši sofa labai tinkama šeimoms vertinančioms kokybę bei komfortą. Sėdėjimas joje itin patogus.

Dvivietė sofa „Free“ (ISKU nuotr.)

Metalinės kojos, esančios šiek tiek aukščiau virš grindų, suteikia jai erdvumo ir lengvumo jausmą. Jos subtilios, nestandartinės. Pagal savo skonį ir poreikius išsirinkite apmušalus. Nuspręskite, kokio įspūdžio norite ir kokiai patalpai sofą renkate. Odiniai apmušalai jai suteiks solidumo, oficialumo, modernios klasikos įspūdį. Gobelenas – jaukumo, šilumos bei elegancijos. Taigi kodėl neinvestavus į Skandinavijos šalių kokybę? Rinkitės savo jaukiems namams modernaus nesenstančio dizaino baldus!

Dvivietė sofa „Free“ (ISKU nuotr.)

Jei turite pakankamai vietos ir norite išgauti maksimalų komfortą - apsvarstykite ir tos pačios serijos „Free“ pufo įsigijimą. Pastačius jį greta - padidinsite sofos plotą ir tai bus tarsi jūsų mobili kampinė sofa!

Užsakymo nr.: PT_78625517