Sofa-lova „Chic“ yra neįtikėtinas minimalizmo ir retro stiliaus derinys, kuris taip pat pasižymi šiuolaikiškumu. Elegantiškai dekoruota, subtilių formų ir tuo pačiu išraiškingo dizaino sofa-lova papuoš kiekvienus namus, o dailios pagalvėlės užtikrins patogų jūsų ar jūsų artimiausių žmonių poilsį. Šis baldas puikiai tiks svetainėje, poilsio kambaryje ar netgi pačiame buduare. Be viso to, „Chic“ lengvai transformuojasi į lovą, kurioje jaukiai įsitaisyti gali du žmonės.

Sofa-lova „Chic“ atspindi išskirtinį jos šeimininko skonį ir dizaino suvokimą. Norint dar labiau individualizuoti save, galite rinktis iš medinių ir metalinių sofos-lovos kojelių. Su metalinėmis kojelėmis ši sofa puikiai derintųsi netgi darbinėje aplinkoje. O štai medinės kojelės kartu su lengvai žvilgančiu apmušalu sukurs ypatingai prabangų įvaizdį.

„Chic“ sofa-lova (ISKU nuotr.)

„Isku“ siūlo išlaisvinti savo fantaziją ir sofą-lovą „Chic“ pritaikyti pagal save renkantis iš plataus spektro apmušalų spalvų. Taip pat galbūt susigundysite „Chic“ foteliu ar kampine sofa? Mes neabejojame, kad įsimylėsite baldų seriją „Chic“ iš pirmo žvilgsnio!

Užsakymo nr.: PT_78599771