„Chic“ serija plati – čia rasite įvairių dydžių sofas, fotelį, net sofą-lovą. Šios serijos baldai išsiskiria subtiliomis dizaino detalėmis, kaip pavyzdžiui, išorinės siūlės. Ką jau kalbėti apie komfortą sėdint!

Trivietė „Chic“ sofa (ISKU nuotr.)

Tačiau šią trivietę „Chic“ sofą norime, norime parodyti „dviem veidais“: odiniais apmušalas ir metalinėmis kojelėmis, bei dengtą gobelenu, su medinėmis kojelėmis. Ne tik baldo spalva suteikia jam išskirtinumo. Apmušalų tekstūra jį taip pat daro išskirtiniu.

Trivietė „Chic“ sofa (ISKU nuotr.)

Odinių baldų privalumas – atsparumas trinčiai, solidus ir prabangus vaizdas. Juos taip pat lengva valyti drėgna šluoste. Metalinės modernios kojelės šiai sofai suteikia dar daugiau modernumo. Tačiau jeigu mėgstate jaukumą ir šilumą, ar prijaučiate skandinaviškam stiliui – pabandykite šią sofą įsivaizduoti su šviesiais, vieno tono medžiaginiai apmušalais ir medinėmis kojelėmis? Tas pats baldas tampa minimalistiniu skandinaviško stiliaus, turinčio šiek tiek retro prieskonio, baldu.

Trivietė „Chic“ sofa (ISKU nuotr.)

Ta pati 3-vietė sofa – skirtingas įspūdis ir jausmai. Tačiau kaip bebūtų - išlieka prabangiu ir universaliu, pavadinimą „Chic“ atspindinčiu baldu..

Užsakymo nr.: PT_78599769