Ilgametė pardavimų patirtis parodė, kad trivietė sofa-lova "Calibra" vis dar išlieka vienu perkamiausiu "Isku" baldu. Priežasčių, kodėl taip yra, toli ieškoti nereikia, kadangi ši klasikinė, iš pažiūros kukli, tačiau tuo pačiu ypatingai žavinga sofa-lova yra lengvai pritaikoma įvairaus stiliaus namuose. Suderinamumas galėtų būti antras šios sofos-lovos vardas. Ją be didesnių problemų pritaikysite tiek moderniame būste, tiek užmiesčio sodyboje.

Sofa-lova „Calibra“ (ISKU nuotr.)

"Calibra" sofa-lova yra patogi miegojimui, kadangi išskleista ji transformuojasi į didelę ir plačią lovą. Joje be vargo tilps jūsų per vasarą išstypę anūkai ar draugas krepšininkas. Be viso to, suomiška "Isku" kokybė užtikrina lengvą ir greitą šios sofos-lovos išskleidimą, taigi jums niekada neteks vargti. O didelė spalvų įvairovė leis pasireikšti jūsų fantazijai pritaikant šią sofą-lovą savo namuose.

Sofa-lova „Calibra“ (ISKU nuotr.)

Nieko nelaukite ir pasirūpinkite savo svetainės dizainu bei patogia viešnage savo draugams jau šiandien. Artimiausi jūsų žmonės nusipelnė "Isku" kokybės!

Sofa-lova „Calibra“ (ISKU nuotr.)

Užsakymo nr.: PT_78538275