Kas gali būti tinkamesnio jūsų svetainėje, nei aukštos kokybės, patvari dvivietė sofa Louhi Low? Ši sofa yra minimalistinė, bet graži. Šiam retro stiliaus dizainerio Lea Koskinen kūriniui atsispirti sunku. Be aukštos kokybės audinio, medžio elementai taip pat panaudoti gaminyje. Medinės sofos kojos yra elegantiškos ir gražios. Jos gali būti natūralaus beržo, juodos arba rudos spalvos. Naudojamos kokybiškos medžiagos užtikrina nepriekaištingą gaminio eksploataciją.

Dvivietė lova „Louhi Low“ (ISKU nuotr.)

Louhi Low gali būti labai individualus baldas, kadangi jūs galite asmeniškai prisiderinti ir išsirinkti galutinį šio produkto variantą: pasirinkite tinkamą spalvą, kuri atitiktų jūsų namų interjerą. Tamsus tonas - suteiks jūsų svetainei išskirtinumo ir solidumo. Šviesi spalva - romantikos ir lengvumo pojūtį. Parinkus odinius apmušalus ji idealiai tiks biurui.

Dvivietė lova „Louhi Low“ (ISKU nuotr.)

Dvivietės sofos matmenys yra plotis 153 cm, gylis ir aukštis 88 cm. Tokio dydžio sofa lengvai pritaikoma daugeliui kambarių. Louhi Low sofa tai minimalistinis, bet puošnus akcentas jūsų kambaryje! Šioje produktų linijoje rasite ir Louhi low fotelį, ir trivietę sofą. Pasitikėkite skandinaviška kokybe ir baldas jums tarnaus ilgai!

Užsakymo nr.: PT_77951743