Pagrindinis "ViscoMax Single" lovos čiužinys yra penkių ergonominių zonų ir susideda iš keturių pagrindinių sluoksnių: apačioje „Bonnel“ spyruoklės dengtos poliuretano sluoksniu, kišeninės spyruoklės, viskoelastinis poliuretano sluoksnis "memory". Čiužinys itin patogus ir atitinka kiekvieno miegančiojo poreikius, kadangi turi net 375 kišeninių spyruoklių kvadratiniame metre ir jų standumą rinktis galite net iš keturių variantų: soft, medium, hard ir extra hard. Tarsi vyšnaitė ant torto - 7cm storio viršutinis čiužinukas ne tik apsaugos pagrindinį čiužinį, bet ir užtikrins, kad visą naktį miegosite neprabusdami, bei nejausite skyrimo tarp dviejų lovos „ViscoMax Single“ rėmų.

Viscomax lova (ISKU nuotr.)

Kalbant apie lovos dizainą - šiame balde suderintas modernus skandinaviškas stilius su visišku minimalizmu. Modernumo "ViscoMax Single" lovai suteikia metalinės jos kojelės. Jokių išskirtinių dizaino elementų, dekoracijų čia nerasite. Lova žavi savo paprastumu ir begaliniu komfortu! "Dutti" - baldų gamintojas, kuris siūlo labai plačia audinių bei odų spalvų bei tekstūrų gamą. Taigi lovai pasirinkti galėsite Jums gražiausius ir labiausiai derančius apmušalus.

Viscomax lova (ISKU nuotr.)

Minimalistiniame lovos „ViscoMax Single“ dizaine slypi neapsakomas komfortas, kurio Jūs esate verti. Rūpinkitės savo miego kokybe, nes tai nuliemia visos mūsų dienos produktyvumą bei nuotaiką.

Užsakymo nr.: PT_80126203