Lova "Jenkki Onni" viena populiariausių tarp "Isku" klientų. Ši lova žmonėms mėgstantiems ypatingą komfortą. Kodėl? Ji didingos, elegantiškos išvaizdos ir maksimalaus patogumo, puikios ergonomikos derinys. Lovos "Jenkki Onni" pagrindas yra dvi kušetės su "Bonnell" spyruoklių sistema. Ant viršaus dedamas penkių zonų čiužinys su 15 cm aukščio kišeninėmis spyruoklėmis, kurio standumą galite rinktis iš paminėtų M, L ir XL. Jūsų patogumui galite rinktis du skirtingo standumo čiužinius, jeigu miegantys žmonės yra labai skirtingo svorio ar mėgsta visiškai skirtingą čiužinio standumą. Visi "Isku" lovų dviguliai čiužiniai yra sudaryti iš dviejų, įvilktų į bendrą užvalkalą. Ant viršaus dar galite papildomai išsirinkti "Isku" antčiužinį. Ši visuma garantuoja ypatingą patogumą jūsų kūnui visą naktį.

Lova „Jenkki Oni“ (ISKU nuotr.)

Rinktis galite ne tik audinio spalvą, bet ir kojelių rūšį bei spalvą - medines arba metalines. Taip pat ir galvūgalį - paprastą ar dekoruotą sagutėmis. Galutinė lovos kaina priklausys nuo jūsų poreikių ir pasirinkimo.

Išsimiegoję modernioje skandinaviškoje lovoje "Jenkki Onni" kitą rytą jausitės tarsi ant sparnų. Patikėkite savo miegą mums ir suomiška kokybė jūsų nenuvils!

Užsakymo nr.: PT_79200287