Lovos "Unelma" rėmas "NON-FLEX" tvirtas, kokybiškas. Ant rėmo dedasi "Unelma" penkių zonų čiužinys su puikiai prie kūno formų prisitaikančiomis net 18cm aukščio UNIGOLD SOFT TOUCH spyruoklėmis, kurios, atsižvelgiant į miegančiojo kūno formą ir svorį, gali būti dviejų skirtingų standumo tipų - L ir XL. "Unelma" aptraukta itin kokybišku audiniu, kurį galite rinktis iš keturių spalvų: juodos, tamsiai pilkos, šviesiai pilkos ir smėlinės. Šios rėminės lovos išskirtinumas yra tai, kad čiužinį galite riktis ir "Ilo" arba "Onni". "Ilo" čiužinys yra vienos zonos su 13cm aukščio spyruoklėmis, o "Onni" spyruoklės yra 15cm aukščio ir pats čiužinys penkių ortopedinių zonų.

Lova „Unelma“ (ISKU nuotr.)

Jūsų patogumui dvigulei 160cm pločio lovai galite rinktis du skirtingo standumo čiužinius, jeigu miegantys žmonės yra labai skirtingo svorio ar mėgsta visiškai skirtingą čiužinio standumą. Kadangi čiužiniai yra sudaryti iš dviejų, įvilktų į bendrą užvalkalą. Ant viršaus dar galite papildomai išsirinkti "Isku" antčiužnį. Ši visuma garantuoja ypatingą patogumą jūsų kūnui visą naktį.

Lova „Unelma“ (ISKU nuotr.)

Yra ir daugiau pasirinkimų: kojelės bei atlošas. Kojelės gali būti medinės arba metalinės. Atlošas - paprastas be detalių ir dekoruotas sagutėmis ar kitaip. Be abejo, galima rinktis variantą ir be atlošo.

Nedelskite ir išpildykite bent vieną savo svajonę. Šis baldas tarnaus jums ilgai!

Užsakymo nr.: PT_79200283