Tai paprasto dizaino tvirtas medinis lovos rėmas, pagamintas iš beržo masyvo. Jo spalvą galite rinktis iš: natūralios, tamsiai rudos ir baltos. „Anniina“ yra klasikinio stiliaus lova su skandinavišku natūralumu. Natūralus medis visada suteikia šilumos kambariui. Tokio stiliaus lova plačiai pritaikoma, ypač parinkus baltą spalvą, kuri bemat suteikia interjerui elegancijos ir lengvumo pojūtį. Šviesios spalvos rėmas puikiai derės prie panašaus atspalvio medinių grindų, o rudos spalvos - prie riešuto ar tamsiai alyvuoto ąžuolo grindų. Ši lova ideali užmiesčio sodybai. Bet tinkanti ir miesto bute, kuriame vyrauja skandinaviškas natūralus arba modernus stilius.

Lova „Anniina“ (ISKU nuotr.)

Lova „Anniina“ - tai puikus kainos ir kokybės santykis. Kompaktišką viengulę lovą galite pastatyti vaiko ar jaunuolio kambaryje. Ji puikiai tiks bet kokiame nedideliame kambaryje. Viengulės lovos rėmo išmatavimai su atlošu yra P129 x I214 x A98 cm. Dvigulės: P169/189 x I214 x A98 cm. Rinktis galima iš trijų lovos „Anniina“ dydžių: 120 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm.

Lova „Anniina“ (ISKU nuotr.)

Prie šios „Anniina“ lovos labai gražiai žiūrėsis ir tos pačios serijos naktinis staliukas. Sukurkite jaukumą savo miegamajame kambaryje...

Užsakymo nr.: PT_79054527