Šio pluošto kilmė yra iš gamtos ir žaliava dažniausiai yra – augalas ar mediena. Jeigu manote, kad viskozės pluošto kilimas bus per grubus ir nemalonus – klystate. Šiuolaikinių technologijų ir sukauptos patirties dėka, šis natūralus pluoštas taip išdirbtas, kad kirpto viskozės pluošto kilimas bus geriausia ir jaukiausia vieta namuose.

Kilimas „Sakra ink“ (ISKU nuotr.)

„Sakra Ink“ - dar vienas kilimas iš „Adora“ kilimų kolekcijos, kuriame rankomis suausti natūralūs viskozės ir medvilnės pluoštai. Kilimas „Sakra Ink“ - baltame fone šviesiai melsvais ir tamsios mėlynos spalvos siūlais išaustas raštas, primenantis vandens ar bangų motyvus. Tai besikartojančios banguotos, vertikaliai austos, juostos. Kiekvienas kilimas pulsuoja savo ritmu - „Sakra Ink“ taip pat!

Kilimas „Sakra ink“ (ISKU nuotr.)

Nors neretai baiminamasi, kad kilimai gali pareikalauti pernelyg daug priežiūros, tai nėra tiesa - juos valyti tenka nedažnai ir įprastai pakanka periodiškai išsiurbti. Kilimai turi begalę privalumų - jie padeda sukurti šiltesnių namų įspūdį, gelbėja efektyviau sugeriant garsą (tai ypač aktualu daugiabučių gyventojams) ir atlieka estetinę funkciją. Rinktis šį kilimą galite įvairiems interjerams - tiek moderniam, tiek skandinaviškam. Tai bus puikus, šiltas ir gražus aksesuaras Jūsų namuose.

Užsakymo nr.: PT_79361249