Kilimas „Adora“ (ISKU nuotr.)

„Isku“ siūlo dideles kilimų pasirinkimo galimybes, plačią spalvų ir raštų paletę: įvairiausių pluoštų, audimo tipų, rankų darbo bei mašinomis austus kilimus. Tiek brangiems vienetiniams, tiek pigesniems kilimams kokybės reikalavimai keliami aukšti. Pas mus rasite nuo tūkstančius kainuojančių šilkinių iki mašininio audimo, kokybiškų poliesterio pluošto kilimų.

Kilimas „Adora“ (ISKU nuotr.)

„Isku“ bendradarbiauja su viena žinomiausių Suomijos kilimų gamintoja „Adora“, kurios specializacija yra rankų darbo, natūralaus pluošto kilimai. Kilimai gaminami Azijoje, dažniausiai Indijoje. Įmonė priklauso „Care & Fair“ organizacijai ir garantuoja, kad jų kilimų gamybai Azijoje, nėra išnaudojami vaikai. Taigi pirkdami šį kilimą prisidėsite prie pastangų kovoti prieš vaikų išnaudojimą Indijoje.

Kilimas „Adora“ (ISKU nuotr.)
Kilimas „Adora“ (ISKU nuotr.)

„Adora“ kilimai - tai puikaus kainos ir kokybės santykio interjero aksesuaras. Užsukite į mūsų baldų saloną Vilniuje, O. Lukšio g. 21 ir išsirinkite kokybiška kilimą savo namams. Dalį kilimų pristatome ir internetiniame puslapyje ww.isku.lt

Kilimas „Adora“ (ISKU nuotr.)

Užsakymo nr.: PT_79200291