Šio pluošto kilmė yra iš gamtos ir žaliava dažniausiai yra – augalas ar mediena. Jeigu manote, kad viskozės pluošto kilimas bus per grubus ir nemalonus – klystate. Šiuolaikinių technologijų ir sukauptos patirties dėka, šis natūralus pluoštas taip išdirbtas, kad kirpto viskozės pluošto kilimas bus geriausia ir jaukiausia vieta Jūsų namuose!

Kilimas „Harem Grey“ – puikus bambuko viskozės bei medvilnės pluošto derinys. Tai ramių spalvų, tradicinio rombų rašto kilimas, kurį priderinsite ne vieno stiliaus interjere. Šiame rašte naudojami dviejų spalvų siūlai: baltos ir pilkos. „Harem Grey“ vyrauja pilkas atspalvis, o kilimo „Harem White“ rašte – baltas.

Kilimas „Harem“ (ISKU nuotr.)

Visus natūralaus pluošto kilimus reikia kruopščiai prižiūrėti: neleiskite dėmėms įsisenėti, valykite jas drėgna šluoste. Jei kilimas sušlapo – leiskite jam išdžiūti ant lygaus paviršiaus. Vilnos pluošto kilimai jautrūs ryškiai šviesai bei tiesioginiams saulės spinduliams. Tokių kilimų valymui nerekomenduojame naudoti cheminių valiklių, ypač turinčių aktyviojo deguonies, chloro.

Užsakymo nr.: PT_79152793