Vilnoniai kilimai suteikia gyvenamajai aplinkai komforto, jaukumo ir šilumos. Dėl ypatingos vilnos pluošto sandaros kilimai įgauna puikių, naudingų savybių: ilgaamžiškumą, stangrumą, atsparumą ugniai, garso izoliavimą bei antistatiškumą. Be to, vilnos pluoštas yra netepus, jis nesugeria purvo, šviežios dėmės iš vilnos pluoštų yra lengvai išvalomos.

Kilimas Haltia – 160x230 cm dydžio, dryžuoto rašto, kuriame baltos ir pilkų atspalvių juostos keičiasi tarpusavyje. Šis dizainas ir raštas yra universalus, tinkantis daugeliui interjerų: tiek moderniam skandinaviškam, tiek moderniam klasikiniam. Tai gan kuklus ir labai dailus, tinkantis bet kokios paskirties kambaryje, kilimas - ar tai būtų miegamasis, svetainė, jaunuolio kambarys ar tiesiog erdvus koridorius. Haltia kilimo dėka jūsų namuose kojoms visada bus šilta! Rankų darbo kilimas greit pastebimas, šiltas ir elegantiškas, prabangios išvaizdos, suteikia kambariui jaukią atmosferą.

Kilimas „Haltia“ (ISKU nuotr.)

Galite pasirinkti jūsų interjerui tinkančią kilimo spalvą - tamsesnį pilką, šviesiai pilką ar baltą kilimą. Natūralios vilnos, rankų darbo kilimas tiesiog spindi kokybe, tarnaus jums keletą metų, net dešimtmečius!

Užsakymo nr.: PT_78538063