Fotelis „Rosario“ (ISKU nuotr.)

Fotelis „Rosario“ minimalistinis, bet itin elegantiškas, modernus baldas. Įdomaus silueto, tvirtas ir stabilus fotelis. Jis turi kokybišką pasvirimo ir sukimosi mechanizmus, tačiau lengvai ir sklandžiai grįžta į savo pradinę padėtį, kuomet jūs stojatės. Norint stabilios padėties - mechanizmą galima fiksuoti.

Fotelis „Rosario“ (ISKU nuotr.)

Dėl to fotelis yra patogus darbui prie kompiuterio ar norint šiek tiek atsitraukti nuo stalo apmastymams ar pasitarimui. Fotelio sėdimoji dalis išimama - tai labai patogu norint išvalyti fotelį ir tuo pačiu puikus paminkštinimas. Aukštas atlošas taip pat turi galvai skirtą atramą. Todėl jame patogu atsipūsti ar skaityti. Jei norite maksimalaus minkštumo ir patogumo nugarai - užsisakyti papildomai galite nedidelę pagalvėlę skirtą nugarai.

Fotelis „Rosario“ (ISKU nuotr.)

Fotelio pagrindas gali būti dvejopas - juodo metalo penkių atšakų arba chromuotas kryžminis. Priklausomai nuo pagrindo bei apmušalų pasirinkimo, šis fotelis įgauną skirtingą atspalvį ir galbūt net paskirtį. Parinkus juodą penkių atšakų pagrindą ir vieno tono tamsius ar baltus apmušalus, o ypač odą - jis patampa lyg ofiso kėdė. Bet pabandykite „Rosario“ fotelį įsivaizduoti su chromuotu kryžminiu pagrindu ir pasteliniais ar raštuotais apmušalais! Jis puikiai tiks bet kokiam namų kambariui, ir ypač, darbo ar jaunuolio kambariui.

Fotelis „Rosario“ (ISKU nuotr.)

Fotelis „Rosario“ tai funkcionalus, universalus ir be galo stilingas baldas. Jei jums patiko šis fotelis - verta apžiūrėti ir „Concorde“ fotelį.

Užsakymo nr.: PT_78806755