Aukštas atlošas ir jo forma labai patogi nugarai. Atviri mediniai porankiai ir sėdimoji dalis taip pat suteikia maksimalų patogumą. Todėl šis fotelis bus tinkamas ir prie darbo stalo. Visgi, jeigu porankiai remsis į jūsų rašomąjį stalą - apsvarstykite modelio „Flex-Y“ pasirinkimą.

Fotelis „Flex“ (ISKU nuotr.)

Siūlome platų apmušalų ir odos pasirinkimą. Porankių spalvos gali būti: balta, juoda, natūralaus beržo ir buko. Fotelis tvirtinamas ant apvalaus pagrindo.

Fotelis „Flex“ (ISKU nuotr.)

Tai gan paprasto tradicinio dizaino, modernios klasikos elementų turintis baldas. Akivaizdu, kad šios linijos foteliai yra labiau jaunatviški, todėl „Flex“ foteliui labai tinka ryškių spalvų apmušalai.

Fotelis „Flex“ (ISKU nuotr.)

Be to svetainėje - jie pagyvins namų interjerą. Tačiau pasirinkę elegantiškus vieno tono šviesius ar solidžius tamsius apmušalus, jį tikrai pritaikysite įvairioms patalpoms ir įvairaus amžiaus žmonėms. Tai labai universalaus dizaino, plačiai pritaikomas baldas.

Fotelis „Flex“ (ISKU nuotr.)

„Flex“ serijoje rasite dar kelis fotelių modelius: minimalistinį, be porankių, fotelį bei masyvesnį, dengtais porankiais.

Užsakymo nr.: PT_78735333