Diva gulimasis krėslas yra minimalistinis, stilingas bei įdomus. Tai ėdė, kuri, be abejonės, įneša jaukumo ir ramybės jūsų namuose. Stilingos ir švelnios kėdės formos dėka - išformuoto atlošo, išlenkimo kojoms, ji puikiai įsilieja kambario fone. Ir kodėl nepakeitus klasikinio fotelio šiuo elegantišku dizaino kūriniu ne tik namuose, bet netgi biure? Pabadykite ir liksite mielai nustebinti! Šių dienų gyvenimo tempas ypatingai didelis, todėl kveptelti ir pailsinti kūną darbo pertraukėlės metu – daug kam tapo įprasta. O ir naujų darbinių minčių, patogiai išsitiesus, gali kilti.

Diva šezlongas yra "HT Collection" produktas. Tai meistriškų ir aukšto kokybinio lygio gaminių vardas Skandinavijos šalyse. Šio gamintojo baldai ir interjero elementai yra žinomi dėl jų ilgaamžiškumo ir nesenstančio skandinaviško dizaino. Aukštos kokybės apmušalai, kruopštus užbaigtumas ir patogumas vartotojui, atvėrė duris stilingiems namams, jau daugiau kaip prieš 50 metų.

Gulimoji kėdė „Diva“ (ISKU nuotr.)

Gulto apmušalų spalvų pasirinkimas platus. Kėdės rėmas medinis, su patogia, reguliuojama galvos atrama bei dailiomis aliuminio kojelėmis. Ilsintis tokioje kėdėje mielai išgersite puodelį kavos ir tam puikiai pravers Diva serijos retro staliukas.

Užsakymo nr.: PT_78735331