Webinarų arba, kitaip, nuotolinių seminarų metu specialistai kas savaitę pristatys skirtingas temas ir atsakys į dalyvių klausimus. Kokios tos temos? Suskirstysime jas į kategorijas.

Seminarai tėvams. Mūsų profesionalūs karjeros ir studijų konsultantai rengia seminarus ir tėvams, ne tik moksleiviams. Temos dažniausiai būna apie tai, kaip pastebėti, kur Jūsų vaikas gabus, kaip jam pagelbėti pasirinkti tinkamiausią studijų programą ir kiek Jūsų pagalbos reikia, keik ji svarbi. Artėjant vasarai rengiame seminarus tiems, kurių vaikai išvyksta studijuoti į užsienį, kuriuose atsakome į visus nerimą keliančius klausimus: nuo darbo, apgyvendinimo iki finansų, pačių paskaitų ir visko kas su jomis susiję.

Užsienio universitetų programų pristatymai. Studijos apie atsinaujinančius energijos šaltinius ar išmaniuosius miestus, SPA valdymo ir administravimo studijos, kulinarija, mada, muzikos industrija, kompiuteriniai žaidimai – visos šios ir dar daugiau temų bus išsamiai pristatytos pačių universitetų atstovų. Gausite atsakymus į klausimus, kokių pažymių ar mokomųjų dalykų reikia, norint studijuoti vieną ar kitą specialybę. Kaip parengti portfolio menų studijoms. Kokių papildomų egzaminų reikia tiems, kurie užsienyje ketina studijuoti mediciną ar teisę.

Praktinės žinios. Mūsų studijų koordinatoriai pasidalins patirtimi, patars ir atsakys į pačius įvairiausius praktinius klausimus. Kaip parašyti motyvacinį laišką, iš kur gauti rekomendacijas, iki kada ir kur pateikti dokumentus, kaip pasirengti studijoms svetur, ar pavys suderinti darbą ir studijas, kaip rasti būstą, kaip užsisakyti banko ar viešojo transporto korteles.

Skirtingos šalys. Mes galime rinktis ne tik ką studijuoti, bet ir kur studijuoti. Ten kur visada geras oras? Ten kur mokslas nemokamas? Ten kur itin daug praktikos garsiose įmonėse? Sužinokite viską apie studijų kainas, reikalingus dokumentus, stipendijas ir kitus svarbius dalykus skirtingose šalyse.

Tiesiog geros ir naudingos temos. Kaip gi pasirinkti tą studijų programą? O kokį tarptautinė anglų kalbos egzaminą laikyti, ir ar iš viso jį reikia laikyti? Kaip pasimatuoti studijų programą? Gap year - iššvaistyti ar geriausiai investuoti metai. Magistrantūros studijos užsienyje. Nuotolinės studijos. Šios ir daugiau temų - „Kalba.Lt“ webinarų cikle.

Šie nuotoliniai seminarai yra visiškai nemokami - į juos registruotis ir juose dalyvauti gali kiekvienas norintis iš bet kurio miesto. Jei nematote sau aktualios temos, galite prenumeruoti naujienas: taip gausite ateinančių webinarų sąrašą, kai tik jie bus paskelbti. Taip pat „Kalba.Lt“ studijų koordinatoriai nemokamai konsultuoja dėl studijų užsienyje, tad galite registruotis ne tik į seminarus, bet ir į asmenines konsultacijas.

Užsakymo nr.: PT_88537709