Paslaugų sferoje norintys dirbti asmenys, studentai ir absolventai, kurie ieško galimybių pradėti savo karjerą tarptautinėje kompanijoje yra kviečiami pretenduoti į žaidimų transliacijų vedėjų ar kortų maišytojų pozicijas. Abiejų profesijų atstovai praleis didžiąja savo darbo dienos dalį priešais kameras transliacijų studijoje.

Nors iš šių specialistų reikalaujama kruopštumo ir dėmesingumo detalėms, pažymima bendrovės pranešime, patirtis panašiose darbuose nėra privaloma. Visų darbui reikalingų įgūdžių ir kompetencijų priešais kamerą bus išmokyta per nemokamus dviejų savaičių kursus, kurių metu dar ir mokamas atlyginimas.

Bendrovė vertins kandidatų gebėjimus mąstyti pozityviai, mokytis naujų dalykų. Pretenduojančių į žaidimų vedėjus taip pat laukia anglų kalbos įgūdžių įvertinimas.

„Evolution“ planus įkurti transliacijų biurą Lietuvoje paskelbė šią vasarą. Studija Kaune, verslo centre „Alia“, jau yra beveik visiškai paruošta darbui, o įmonė aktyviai ieško darbuotojų sparčiai augančiai tarptautinei komandai.

„Kai pradėjome potencialių vietų paiešką studijų plėtrai, Kaunas mus nestebino savo ateities potencialiu, o čia esanti darbo jėga atitiko mūsų standartus. Mūsų planai Kaune yra dideli, įžengėme į rinką ir niekur neketiname trauktis“, - teigia „Evolution“ generalinė direktorė Latvijai, Lietuvai, Rumunijai, Maltai, Belgijai ir Ispanijai Olesya Ivanova.

Pirmieji darbuotojai Kaune jau baigė vieną apmokymų savaitę

„Labai smagu būti vienu pirmųjų įmonės darbuotojų! Praėjus vos savaitei po apmokymų pradžios, aš matau, kiek daug galiu čia per ateinančius metus pasiekti, yra daug potencialo augti. Visi yra labai draugiški ir paslaugūs. Nekantrauju baigti mokymus ir pradėti savo žaidimų vedėjo kelionę“, - pasakoja „Evolution Lithuania“ mokymų dalyvis.

Evolution nuotr.

Iki 2020-ųjų galo „Evolution“ tikisi pasamdyti 150 žaidimų vedėjų bei kortų maišytojų. „Ši nauja transliacijų studija yra svarbi mūsų plano aptarnauti vis labiau visame pasaulyje augančią paslaugų paklausą dalis. Džiaugiamės, kaip greitai auga nauja studija bei kaip pirmieji mūsų darbuotojai stengiasi kartu kurti šios studijos ateitį“, - sako „Evolution Lithuania“ operacijų vadovė Olga Strelkova.

Evolution nuotr.

Planuojama, kad kitais metais Kaune dirbs virš 1000 darbuotojų. Tokios ambicijos reiškia, jog ateityje atsivers ne viena aukšto rango pozicija geriausiems darbuotojams.

„Mūsų verslo specifika reikalauja plačių žinių apie įmonės veiklą norintiems tapti komandos lyderiais - todėl, ieškodami žmonių šiai pozicijai, pirmenybę suteikiame savo darbuotojams. Kauno studijos administravimo komanda yra geras šios sistemos pavyzdys – visi aukšto rango darbuotojai įmonėje darbą pradėjo nuo nulio ir kilo karjeros laiptais. Daug patirties turintys speialistai iš viso pasaulio dabar persikraustė į Lietuvą, kur taps naujo mūsų bendrovės istorijos skyrelio dalimi“, - teigia O. Ivanova.

Evolution nuotr.

„Evolution“ yra inovatyvių programų, skirtų internetiniams žaidimams, lyderis su beveik 7000 darbuotojų 15 šalių. Nuo 2015 m. kompanija buvo įrašyta NASDAQ Nordic biržoje ir dabar yra viena iš sparčiausiai augančių šios biržos įmonių.

Gyvybingumas, darbas kartu ir nuolatinės pastangos siekti geriausio yra svarbios kompanijos vertybės. „Evolution“ siekia tapti savo verslo šakos lyderiu. Su produktais, kurie nuo A iki Z ir vystomi pačioje įmonėje, nuo dizaino, iki programavimo ir techninės dalies kūrimo, „Evolution“ siūlo novatoriškus techninius sprendimus ir plečia kokybiško klientų aptarnavimo internete galimybių ribas.

Daugiau apie karjeros perspektyvas „Evolution“ skaitykite čia.

Užsakymo nr.: PT_85442101