Jums reikės:

  • 250 g kubelių tofu sūrio
  • 5 arbatinių šaukštelių kepimo aliejaus
  • 50 g šparaginių pupelių
  • 50 g įstrižai per pusę perpjautų žirnių
  • 1 mažo ir smulkiai supjaustyto raudonojo čili pipiro
  • 1 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės
  • 15 g smulkiai supjaustyto šviežio imbiero
  • 1 nedidelio ir supjaustyto pak choi kopūsto stiebo
  • 4-6 mažų pak choi kopūsto lapelių
  • 50 g pupelių daigų
  • 2 valgomųjų šaukštų Kikkoman Seasoning for Sushi Rice padažo
  • 2 valgomųjų šaukštų Kikkoman Soy Sauce padažo
  • 1 valgomojo šaukšto skrudintų sezamo aliejaus
  • 1 plonomis juostelėmis supjaustytos mažos morkos
  • 20 g plonomis juostelėmis supjaustyto poro
  • 1 smulkiai supjaustyto svogūno
  • Keleto kalendros lapelių
  • Keleto petražolių lapelių


Šparagines pupeles blanširuokite verdančiame vandenyje (geriausia „Wok“ keptuvėje) apie 2 minutes. Išėmę nusausinkite ir atidėkite. Tą patį padarykite su žirniais.

Iš keptuvės išpilkite vandenį, nusausinkite ją ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Į keptuvę suberkite čili pipirus ir patroškinkite kelias minutes. Išėmę pipirus, į keptuvę įpilkite dar šiek tiek aliejaus, sudėkite tofu surį ir kepkite jį tol, kol šis lengvai apskrus. Tuomet išėmę sūrį, į likusį aliejų suberkite česnaką ir imbierą. Juos trumpai pakepinkite. Ten pat suberkite pak choi kopūsto stiebus, pupelių daigus. Suberkite blanširuotas pupeles ir žirnelius, maišydami trumpai pakepinkite. Sudėkite tofu ir pak choi lapelius. Viską pagardinkite Kikkoman padažais ir sezamo aliejumi.

Sudėkite keptus ingredientus į lėkštę, ant viršaus uždėkite morkų ir porų juosteles, pak choi kopūsto lapelius, laiškinius svogūnus, keptus čili pipirus, petražolių ir kalendros lapelius. Skanaus!

Užsakymo nr.: PT_89175093